ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Ο φόβος και τα tips για να μη φορτωθεί φάουλ ο Μιλουτίνοφ

Το πλάνο και ο φόβος του Ολυμπιακού για τα φάουλ στον Μιλουτίνοφ και το πώς πρέπει να προστατευτεί κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ολυμπιακός: Ο φόβος και τα tips για να μη φορτωθεί φάουλ ο Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός έχει έναν ξεκάθαρο στόχο στο ξεκίνημα της σεζόν. Αυτό είναι το 3/3 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μόνο που η απουσία του Μουτσαφά Φαλ δημιουργεί πρόβλημα στα σχέδια του Γιώργου Μπαρτζώκα και άγχος για τη φθορά και τα φάουλ στον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Στις συζητήσεις που κάνουν οι παίκτες στον Ολυμπιακό δεν το κρύβουν πως θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Η έναρξη της Euroleague αποτελεί κάτι εντελώς διαφορετικό από τον τελικό του Super Cup, εκτός του ότι ο Παναθηναϊκός είναι «πληγωμένος» και ψάχνει αντίδραση, παίζει και στην έδρα του.

Από την ομάδα του Πειραιά ξέρουν πως η διαιτησία θα παίξει έδρα. Αυτός είναι και ο φόβος σε ότι έχει να κάνει με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Ολυμπιακός σε σχέση με πέρυσι δεν έχει ακόμα δύο λύσεις πίσω από τον βασικό σέντερ. Δεν υπάρχει Μπλακ, δεν υπάρχει Μπολομπόι. Κι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει και Φαλ. Με άλλα λόγια, ο Σέρβος ψηλός του Ολυμπιακού είναι μόνος και έρημος.

Διότι, ο Τανούλης έχει δρόμο ακόμα για να μπει στην οποιαδήποτε κουβέντα και εξίσωση. Ο δε Λουκ Σίκμα που θα κληθεί να καλύψει τα λεπτά που θα πρέπει να πάρει ανάσες ο Μιλουτίνοφ, δεν είναι καθαρό «5άρι» και επιπλέον έδειξε να βρίσκεται πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους αναφορικά με το μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός.

Αυτός είναι ο λόγος που στον Ολυμπιακό εκτός από τη διαχείριση των λεπτών, θέλουν και διαχείριση και… οικονομία στα φάουλ του Μιλουτίνοφ. Διότι, το πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα λέει τουλάχιστον 30 λεπτά ο Σέρβος ψηλός των «ερυθρολεύκων». Δεν είναι απλό, μήτε εύκολο. Η κόπωση φέρνει εύκολα φάουλ και η φθορά μπορεί να είναι μεγάλη και σημαντική.

Η δύναμη του Ολυμπιακού στην τρέχουσα σεζόν δεν είναι άλλη από τη front line του. Μόνο που ο Γάλλος δεν είναι διαθέσιμος. Ο Μιλουτίνοφ θα πρέπει να παίξει… οικονομικά.

Ο Μιλουτίνοφ έκανε θραύση στο Σούπερ Καπ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο φόβος και τα tips για να μη φορτωθεί φάουλ ο Μιλουτίνοφ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.