ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Χάρισμα σας οι Κυριακές, μια χαρά περνάμε και τις Πέμπτες!

Χαρισμά σας οι μίζερες Κυριακές (μας). Μια χαρά βολευόμαστε με (τέτοιες) Πέμπτες!
Super League: Χάρισμα σας οι Κυριακές, μια χαρά περνάμε και τις Πέμπτες!

Super League: Μια (ακόμα) εξαιρετική Πέμπτη για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, που θα ήταν μαγική αν δεν… αυτοκτονούσε ο Ολυμπιακός!

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης! Ο Άγιαξ… πήρε βαθμό από την ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε αήττητος μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα. Ο Ολυμπιακός δεν έχασε, αλλά θα μπορούσε να είχε κερδίσει εύκολα!

Και μετά μια νίκη και τρεις ισοπαλίες στο ταμείο, οι ελληνικές ομάδες έκλεισαν την 2η αγωνιστική σε Europa και Conference League, αήττητες!

Πρώτος, μακράν του δευτέρου, και κατά πάσα πιθανότητα στους 16 του Europa Conference League, μόνη πρώτη στον όμιλο της η ΑΕΚ, πρώτος επίσης χωρίς συγκάτοικο ο Παναθηναϊκός! Οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που μετέχουν σε διοργανώσεις της UEFA οδηγούν τους ομίλους τους!

Σε συνέχεια της πρώτης αγωνιστικής που η ελληνική τετράδα είχε απολογισμό, τρεις νίκες και μια (άδικη) ήττα!

Μέχρι τις 26 του Οκτώβρη που θα έχουμε την 3η αγωνιστική, το ευρωπαϊκό κοστούμι πάει… καθαριστήριο και βάζουμε ξανά τις φόρμες… αγγαρείας!

Επιστροφή στα πάτρια. Στη μίζερη Stoiximan Super League με ανακοινώνεις, παραστάσεις, φωνές, τηλέφωνα. Ποιος, που, γιατί!

Η διαιτησία επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο νέος αρχιδιαιτητής. Οι ορισμοί, ο διαιτητής που θα έρθει να παίξει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ο διαιτητής που έπαιξε το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, ο Ευαγγέλου που έδωσε αμφισβητούμενο πεναλτι στον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη, ο Διαμαντόπουλος που σε παρόμοια φάση έδωσε φάουλ στο ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, ο Παπαπέτρου με τον Μωυσιάδη που δεν έβαλαν σωστά τις γραμμές αλλά με τον πρώτο να κάνει ρεσιτάλ στο Μόλντε – Λεβερκούζεν, ο Μανούχος που απέβαλε τον Μάνταλο στον Βόλο, ο Φωτιάς που έδωσε κόκκινη στον Ατρόμητο, αλλά όχι στον Αστέρα, ο Σιδηρόπουλος που δεν κάνει στον ΠΑΟΚ, αλλά έκανε κι αυτός ρεσιταλ στο Ολύμπια Λουμπλιάνας – Σλόβαν Μπρατισλάβας. Και άλλα τόσα και περισσότερα.

Ε, κρατήστε εσείς τις Κυριακές μας. Χαρισμά σας. Μια χαρά περνάμε και τις Πέμπτες! Μας φτάνουν!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League: Χάρισμα σας οι Κυριακές, μια χαρά περνάμε και τις Πέμπτες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!