MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Φίλιππος και Παρασκευάς παίρνουν εκδίκηση απο το λάθος άτομο

Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις στο νέο κύκλο της σειράς «Η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Φίλιππος και Παρασκευάς παίρνουν εκδίκηση απο το λάθος άτομο

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Γη της ελιάς επέστρεψε με τον Γ’ κύκλο επεισοδίων, ο οποίος προμηνύεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Η σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση θα έχουν νέες ραγδαίες εξελίξεις, με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει να δείχνουν πως τα πρώτα κιόλας επεισόδια θα είναι καθηλωτικά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Φίλιππος και Παρασκευάς παίρνουν εκδίκηση απο το λάθος άτομο

Ο Στάθης προτρέπει την Ιουλία να επικοινωνήσει με την κοπέλα που φαίνεται να έχει κοινό DNA με εκείνη, αλλά η Ιουλία δεν είναι έτοιμη να κάνει το βήμα.

Η Δήμητρα αποφασίζει να μην αποφεύγει άλλο τον Ορέστη και πηγαίνει στο σπίτι του με σκοπό να μάθει περισσότερα για το παρελθόν του. Η Αρετή ψάχνει να βρει από ποια διέρρευσε η συνταγή της πίτας, ενώ ο φούρναρης αρνείται ότι έχει αντιγράψει την πατέντα της.

Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς ξαναβγαίνουν με άδεια από τον στρατό και ο Σωτήρης δεν χάνει ευκαιρία να βάλει ξανά τον Φίλιππο στο στόχαστρο.

Ο Λυκούργος πειράζει τον Πότη που δεν επέλεξε εκείνον και τον Στάθη για κουμπάρους, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση. Η Μαρίνα επιστρέφει στο ανθοπωλείο, αλλά συνεχίζει να έχει επιθετική συμπεριφορά, γεγονός που προβληματίζει τον Μάνο και τον Ισίδωρο.

Ο παράξενος Λοχίας από τον στρατό εμφανίζεται στη Μάνη για ολιγοήμερες διακοπές και ο Φίλιππος με τον Παρασκευά, τώρα που έχουν πάρει μετάθεση και δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, δεν χάνουν ευκαιρία να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Ο Δημοσθένης κάνει στην Ξένια μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή λέει στην Ασπασία πως ο Δημοσθένης έχει ερωμένη – Αυτές παντρεύουν την Άννα

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική ανακαλύπτει αυτό που δεν έπρεπε

Η γη της ελιάς: Ο Ισίδωρος βάζει τέλος στην Ιουλία – Την απολύει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Φίλιππος και Παρασκευάς παίρνουν εκδίκηση απο το λάθος άτομο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα