MEDIA

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Σιμώνη προκαλεί μπάχαλο στους Λασκαραίους

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα.
Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Σιμώνη προκαλεί μπάχαλο στους Λασκαραίους

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα είναι η νέα σειρά μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη φετινή prime time.

Πρόκειται μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές της χρονιάς στην Ελληνική τηλεόραση, αν όχι η μεγαλύτερη και συνεχίζει το δικό της ταξίδι στην τηλεθέαση, στην οποία κάνει τη δική της ανατροπή.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Σιμώνη προκαλεί μπάχαλο στους Λασκαραίους

Η Θεοφανώ πιστεύει πως οι Γερακάρηδες έχουνε κάποια σχέση με την εξαφάνιση της μητέρας της, όμως ο Φρίξος προσπαθεί να την αποτρέψει απ’ το να συνεχίσει τις έρευνες.

Η Μεταξία προσπαθεί να βάλει λόγια στον Μάρκο για τον επερχόμενο γάμο του Τζανή. Ο Κανέλλος αναστατώνεται μετά την αποκάλυψη του Αντρέι.

Ο Σπήλιος δίνει στον Μισέλ τα κιτάπια του προπάππου του, με την ελπίδα να βρει τον χαμένο θησαυρό. Ο Τζανής παίρνει μια απόφαση που θα καταρρακώσει τη Μεταξία, ενώ ο Μιχαήλ θα κάνει μια πρόταση στον Σπήλιο, που είναι ικανή να ξυπνήσει τη παλιά τους βεντέτα.

Η πρόταση του Μιχαήλ να σταματήσει ο Σπήλιος το κούρσεμα προκαλεί την οργή της οικογένειας Γερακάρη ενώ οι δυο πατριάρχες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα.

Ο Μάρκος νιώθει ριγμένος απ’ τα σχέδια του πατέρα του αλλά ο Μιχαήλ αμετάπειστος στα σχέδια του, ξεκινά ταξίδι στην Αρεόπολη, για να μιλήσει στους υπόλοιπους καπεταναίους.

Μια τραυματισμένη γυναίκα, η Σιμώνη, θα αναστατώσει το ταξίδι των Λασκαραίων αλλά και τη ζωή της Θεοφανώς. Ο Μιχαήλ δεν έχει την υποδοχή που περίμενε στην Αρεόπολη καθώς κάποιος έχει προλάβει να του χαλάσει τα σχέδια.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο (2/10) της σειράς:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Η Μάγισσα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το μέλλον του Κανέλλου – Ποια ερωτεύεται;

Η Μάγισσα: Δαμιανή και Πολυξένη σκότωσαν το μωρό για χάρη του Τζανή

Η Μάγισσα: Χαμός με Μάρκο – Τζανή – Τέλος ο Μιχαήλος στο συμβούλιο των καπεταναίων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Σιμώνη προκαλεί μπάχαλο στους Λασκαραίους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα