MEDIA

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Χαμός με Μάρκο – Ανδρέα δέκα χρόνια πρίν – Πως μπήκε τέλος στα σχέδια του

Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις που έρχονται στη νέα σειρά, ο Γιατρός.
Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Χαμός με Μάρκο – Ανδρέα δέκα χρόνια πρίν – Πως μπήκε τέλος στα σχέδια του

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Ο Γιατρός αποτελεί τη νέα σειρά του Alpha η οποία έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού από τα πρώτα επεισόδια.

Με την καθηλωτική πλοκή, δείχνει πως μπορεί να κυριαρχήσει στην τηλεθέαση της βραδινής ζώνης παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Σασμό.

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Χαμός με Μάρκο – Ανδρέα δέκα χρόνια πριν – Πως μπήκε τέλος στα σχέδια του

Ο χρόνος γυρνάει πίσω δέκα χρόνια και ο Ανδρέας έρχεται αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του, να γίνει δηλαδή ο διευθυντής της παθολογίας.

Ωστόσο, δεν είναι μόνος του, αφού τον ίδιο στόχο έχει βάλει και ο Μάρκος, κάτι που τους φέρνει σε μεγάλη κόντρα για το ποιος θα αποδείξει ότι το αξίζει περισσότερο.

Ο Ανδρέας αποφασίζει να κάνει κάτι που ξέρει καλά προκειμένου να μη χάσει σε αυτή τη «μάχη». Να είναι δηλαδή κοντά στους ασθενείς του, ένας εκ των οποίων αποκαλύπτεται πως είναι ο Δημήτρης ο οποίος όταν ήταν 16 χρονών είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και είχε σωθεί χάρη στον Ανδρέα.

Ωστόσο, ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της Άννας ανατρέπει τις ισορροπίες τους και τους φέρνει στα όριά τους.

Τελικά, συνειδητοποιεί ότι το πιο σημαντικό για αυτόν είναι οι άνθρωποι που έχει γύρω του, καθώς στη αρχή δεν κατάφερε να είναι κοντά της.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Ο γιατρός: Τέλος από τον ALPHA η σειρά που εντυπωσιάζει – Τι έχει γίνει

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Οι κομματάρχες σχεδιάζουν την δολοφονία της Μαργέτας – Η Νότα ξεσκεπάζει τον Φάνη

Σοφία Αλιμπέρτη: Τέλος απο το OPEN

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Χαμός με Μάρκο – Ανδρέα δέκα χρόνια πρίν – Πως μπήκε τέλος στα σχέδια του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα