ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πογέτ: Δεν ακούει κανέναν…

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει αποφασίσει να πάει με τους δικούς του νόμους στην Εθνική Ελλάδας και δεν βλέπει Δουβίκα, Κωνσταντέλια.
Πογέτ: Δεν ακούει κανέναν…

Καβάλα στο άλογο είναι ο Γκουστάβο Πογέτ. Αυτό δεν σημαίνει πως κάποιες από τις επιλογές του στην Εθνική Ελλάδας δεν ξενίζουν. Όπως το κόψιμο του από την αποστολή με την Ιρλανδία, για παράδειγμα. Επιπρόσθετα, η μη κλήση του Δουβίκα.

Ό,τι και να του πεις δεν… Δεν σηκώνει κουβέντα. Είναι direct. Και ποδοσφαιρικά οι επιλογές του έχουν «σηκώσει» μπόλικη σκόνη. Κάπως έτσι, ο Τάσος Δουβίκας, περυσινός πρώτος σκόρερ στην Eredivisie, που πήγε με 12 «χαρτιά» στην Θέλτα δεν κλήθηκε καν στην αποστολή.

Ο νόμος του Γκουστάβο Πογέτ

Την ίδια ώρα που ο «Ντέλιας» έμεινε ξανά εκτός 23άδας, ο Γκουστάβο Πογέτ έστειλε και το μήνυμά του στον Βαγγέλη Παυλίδη. Τον κύριο που αριθμεί 10 γκολ σε 8 αγώνες με την Αλκμααρ στην Ολλανδία! Ούτε για «ζέσταμα» δεν σηκώθηκε με το ΕΪΡΕ.

Μιλάμε για τον βασικό σέντερ φορ της Ελλάδας στα δύο ματς του Σεπτεμβρίου. Εκείνον που σε 9 επίσημους αγώνες μαζί του έχει σκοράρει μόλις απέναντι στην Κύπρο.

Ο Πογέτ είναι σαφής… Κι από τη στιγμή που τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν, δεν είναι εύκολο να του πει και κανείς κάτι. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν έχει εμμονές. Μακάρι να μη στοιχίσουν.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πογέτ: Δεν ακούει κανέναν…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…