ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: «Μήπως θέλετε να φύγω και να μην κοουτσάρω;»

Εκνευρισμένος ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον πάγκο του από το γεγονός πως δέχεται παρατηρήσεις, ενώ ο αντίπαλος πάγκος, όχι.
Μπαρτζώκας: «Μήπως θέλετε να φύγω και να μην κοουτσάρω;»

Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας με την ευαισθησία των διαιτητών. Στο περιθώριο της αναμέτρησης που δίνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ στο ΣΕΦ, ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Μήπως να φύγω και να μην κοουτσάρω…;».

Ο Ολυμπιακός έχει ξεμείνει από δυνάμεις και… παίκτες λόγω των απουσιών. Υπήρξε και η καθυστέρηση στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, λογικό ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας να έχει τα νεύρα του.

Βέβαια, δεν έγινε και καμιά τρελή έκρηξη. Απλώς, τη στιγμή που ο αντίπαλος πάγκος της ΑΕΚ σηκωνόταν συνέχεια για παράπονα, τη στιγμή που οι δικοί τους συνεργάτες ήταν καθιστοί και ήρεμοι. Πάρα ταύτα, αυτοί δέχονταν παρατήρηση.

Αυτός ήταν ο λόγος που ο προπονητής του Ολυμπιακού γύρισε προς το μέρος της Βασιλικής Τσαρούχα και της είπε: «Μήπως θέλετε να φύγω και να μην κοουτσάρω;».

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!






 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαρτζώκας: «Μήπως θέλετε να φύγω και να μην κοουτσάρω;»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.