ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Τι διαχείριση θα κάνει ο Αταμάν στον Σλούκα – Αλλάζουν τα πράγματα για τον Έλληνα γκαρντ;

Ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Κώστας Σλούκα να επιστρέφει νωρίτερα από ό,τι πίστευε και πλέον αλλάζει την εικόνα της ομάδας του.
Τι διαχείριση θα κάνει ο Αταμάν στον Σλούκα – Αλλάζουν τα πράγματα για τον Έλληνα γκαρντ;

Κανονικά στην αποστολή για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague και το Φενερμπαχτσέ – Παναθηναϊκός μπήκε ο Κώστας Σλούκας, βγάζοντας έναν… πονοκέφαλο από τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος προπονητής είδε την ομάδα του να είναι απογοητευτική απέναντι στο Περιστέρι για τη Basket League και μάλιστα άσκησε πολύ σκληρή κριτική σε παίκτες του, όπως ο Λούκα Βιλντόζα.

Έτσι θέλει να κάνει τη μεγάλη επιστροφή και να πάρει μία σπουδαία νίκη κόντρα στην τουρκική ομάδα, προκειμένου να κάνει δύο τις νίκες του και επικρατήσει σε μία από τις δύσκολες ευρωπαϊκές έδρες.

Ωστόσο το μεγάλο ερωτηματικό, παραμένει η περίπτωση του Κώστα Σλούκα και το πόσο αυτός θα χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του.

Σίγουρα η κατάσταση είναι αρκετά περίεργη, αφού ο Έλληνας γκαρντ έλειψε λόγω τραυματισμού από δύο αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και η εικόνα δεν ήταν και η καλύτερη.

Έτσι από τη μία δεν έχει περιθώρια να τον ξεκουράσει ακόμα περισσότερο και από την άλλη υπάρχει πάντα και ο φόβος για κάποιο νέο μυϊκό τραυματισμό.

Ποια θα είναι η διαχείριση του Κώστα Σλούκα από τον Αταμάν;

Σίγουρα από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι προσεκτικός, αφού ο Κώστας Σλούκας έδειξε καταπονημένος και έβγαλε τραυματισμό, μετά από δύο πολύ απαιτητικά παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, δικαιώνοντας τα λεγόμενα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει το «τριφύλλι» και το θέλει μέσα στα παρκέ τις κρίσιμες στιγμές και όχι στον πάγκο ή την κερκίδα.

Στα 34 του, ο Κώστας Σλούκας δεν μπορεί να αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο 30+ λεπτά, αφού πρέπει να ξεκουράζει τόσο κορμί του αλλά και το μυαλό του, όντας αυτός που παίρνει τις κρίσιμες αποφάσεις.

Ειδικά όταν έχει περάσει χρόνια να ταλαιπωρείται από τους αντίπαλους αμυντικούς και φυσικά και ο ίδιος νιώθει ότι σε αυτή τη νέα σελίδα στην καριέρα του, θέλει να αποδείξει πράγματα.

Έτσι ο Εργκίν Αταμάν που βλέπει τον Βιλντόζα να μην είναι στα καλά του, πρέπει να προσέξει στη διαχείριση του με τον Σλούκα, αν θέλει να τον έχει και φρέσκο και στη διάθεση του, για να δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε σκοράρισμα και δημιουργία.

Τα ερωτήματα για τη διαχείριση του, φυσικά θα μας λυθούν βλέποντας τον στα επόμενα παιχνίδια, αλλά τα δεδομένα είναι πλέον συγκεκριμένα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι διαχείριση θα κάνει ο Αταμάν στον Σλούκα – Αλλάζουν τα πράγματα για τον Έλληνα γκαρντ;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.