MEDIA

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Χαροπαλεύει η Λίνα – Καταρρέει ο Γιωργής μπροστά στη σορό της Ασημίνας

Χαμός στα επόμενα επεισόδια της σειράς, το ναυάγιο!
Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Χαροπαλεύει η Λίνα – Καταρρέει ο Γιωργής μπροστά στη σορό της Ασημίνας

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η νέα δραματική σειρά «Το Ναυάγιο» του Mega έρχεται για να συγκλονίσει με τη μεταφορά του τραγικού ναυαγίου της Φαλκονέρας το 1966 το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 250 άτομα.

Τα επόμενα επεισόδια θα φέρουν στο επίκεντρο τόσο την Λίνα όσο και τον Γιωργή ο οποίος καταρρέει μπροστά στη σορό της Ασημίνας, με το σοκ να είναι ανεπανόρθωτο.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Χαροπαλεύει η Λίνα – Καταρρέει ο Γιωργής μπροστά στη σορό της Ασημίνας

Οι επιζώντες του ναυαγίου διαπιστώνουν ότι η ζωή τους, μετά από αυτό το τραγικό γεγονός, δεν θα είναι ποτέ ίδια. Η Λίνα νοσηλεύεται αναίσθητη και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Όταν συνέρχεται, μαθαίνει κάτι που θα ανατρέψει όσα ήξερε. Ο Ιπποκράτης συμπαραστέκεται στην Ειρήνη και τη φροντίζει. Ένα τηλεφώνημα συγκλονίζει τη Στέλλα.

Μαθαίνει ότι ο Κυριάκος ήταν στο μοιραίο ναυάγιο και τρέχει έντρομη στο νοσοκομείο να μάθει νέα του. Ο Μάκης επανενώνεται με την οικογένειά του, ενώ ο παπά-Γρηγόρης πληροφορείται την κλοπή της πολύτιμης εικόνας από την εκκλησία του.

Συντετριμμένος, ο Γιώργης επισκέπτεται τη σορό της Ασημίνας και αποφασίζει να ερευνήσει τα αίτια της τραγωδίας και να συμβάλει στην τιμωρία των υπευθύνων που προκάλεσαν τον θάνατο της αγαπημένης του.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

https://youtu.be/UtRsuI8_ZjU?t=1

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το ναυάγιο και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το Ναυάγιο: Οι λιμενικοί έβαλαν τέλος στον Στελή – Η υπόθεση της τραγωδίας

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος θέλει να ομολογήσει τον φόνο – Η Ειρήνη σε απόγνωση

Το Ναυάγιο: Η Λίνα προσπαθεί να δραπετεύσει – Στα άκρα Βασίλης – Ασημίνα

Το Ναυάγιο: Τέλος ο Γιάννης – Νεκρός μετά απο τσακωμό με τον Πέτρο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Χαροπαλεύει η Λίνα – Καταρρέει ο Γιωργής μπροστά στη σορό της Ασημίνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα