ΑΡΗΣ

Τι κάνει ο Άρης με τους επενδυτές – Αυτές είναι οι πιθανότητες!

Οι συζητήσεις για να υπάρξει «συμπαίκτης» στην ΠΑΕ Άρης συνεχίζονται.
Τι κάνει ο Άρης με τους επενδυτές – Αυτές είναι οι πιθανότητες!

Αρκετές συζητήσεις γίνονται γύρω από την ΠΑΕ Άρης, όσον αφορά το θέμα με το deal με τους υποψήφιους επενδυτές.

Συγκεκριμένα, εδώ και καιρό ο Θόδωρος Καρυπίδης, έχει μιλήσει για τους ανθρώπους με τους οποίους κάνει όλη αυτή την προσπάθεια για να δώσει ένα ποσοστό της ομάδας.

Αυτό αφορά το 25-30% των μετοχών της ΠΑΕ Άρης, με τις κουβέντες να έχουν περάσει πλέον και στο οικονομικό κομμάτι για το πόσα χρήματα θα λάβει και ο γνωστός επιχειρηματίας.

Το ποσό που θα δοθεί ως αντάλλαγμα για την εξαγορά του συγκεκριμένου ποσοστού, από ότι μαθαίνω, θα είναι λίγο πάνω από τα 5 εκ. ευρώ!

Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι επενδυτές ήρθαν και στην Ελλάδα, με το ραντεβού να γίνεται την ώρα εντός έδρας αγώνα, αλλά όχι στο γήπεδο, για να αποφύγουν οι δύο πλευρές τα… αδιάκριτα βλέμματα.

Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και το καθεστώς με το οποίο θα μπουν στην ΠΑΕ Άρης είναι πολύ συγκεκριμένο.

Καταρχάς πρόκειται για Εβραιοαμερικάνους επιχειρηματίες οι οποίοι δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Πλέον οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί το deal για την ομάδα της Stoiximan Super League είναι στο το 50/50 να ολοκληρωθεί και ο Άρης να αλλάξει σελίδα και να δυναμώσει ακόμα περισσότερο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι κάνει ο Άρης με τους επενδυτές – Αυτές είναι οι πιθανότητες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.