ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Ο διαιτητής του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είχε σηκώσει ένα γήπεδο στο «πόδι» στο πρώτο του ματς στην Ελλάδα! (vid)

Ο Ιταλός Φάμπιο Μαρέσκα, που ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, τα είχε κάνει... θάλασσα στο ΟΦΗ-Απόλλων Λεμεσού
Διαιτησία: Ο διαιτητής του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είχε σηκώσει ένα γήπεδο στο «πόδι» στο πρώτο του ματς στην Ελλάδα! (vid)

Διαιτησία: Ο Ιταλός Φάμπιο Μαρέσκα ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το κυριακάτικο (22/10) ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

O 42χρονος ρέφερι δεν έχει οριστεί ξανά σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο έχει διευθύνει τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Λεμεσού (0-1) για τα προκριματικά του Europa League το 2020.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι εξελίχθηκε σε… αρνητικό πρωταγωνιστή εξ αιτίας ενός απίστευτου διαιτητικού λάθους.

Στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπένσοπ γύρισε λανθασμένα την μπάλα προς τον τερματοφύλακά του, ο Φιγκεϊρέδο έκλεψε και ενώ έφευγε μόνος του για να σκοράρει, υποδείχτηκε οφσάιντ!

Ο διαιτητής Μαρέσκα «άκουσε» τον επόπτη Περέτι που σήκωσε την σημαία, παρά το γεγονός πως η πάσα ήταν από παίκτη των αντιπάλων του ΟΦΗ! Αμέσως μετά ο Μαρέσκα ζήτησε συγγνώμη από τους Κρητικούς, όμως το κακό είχε γίνει μιας και οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 1-1.

Θυμηθείτε την απίστευτη απόφαση:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Ο διαιτητής του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είχε σηκώσει ένα γήπεδο στο «πόδι» στο πρώτο του ματς στην Ελλάδα! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.