MEDIA

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Χαμός με Ζηνοβία – Στέλλα – Μπλέκει την Αμαλία σε τσακωμό

Ο παράδεισος των κυριών συνεχίζει να καθηλώνει και στον δεύτερο κύκλο του.
Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Χαμός με Ζηνοβία – Στέλλα – Μπλέκει την Αμαλία σε τσακωμό

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη στη σειρά ο Παράδεισος των κυριών.

Η σειρά του Alpha «σαρώνει» στο δεύτερο κύκλο της, παρότι πλέον έχει πολύ έντονο ανταγωνισμό στην τηλεθέαση. Οι εξελίξεις που έρχονται μάλιστα συγκλονίζουν.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Χαμός με Ζηνοβία – Στέλλα – Μπλέκει την Αμαλία σε τσακωμό

Η Σύρμω αποφασισμένη να πείσει τον Μεμά να επιστρέψει, βάζει τον Πασχάλη να κάνει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Η απρόσμενη επίσκεψη που δέχεται η Δωροθέα την ταράζει, όμως στην συνέχεια ανακαλύπτει κάτι που μπορεί να τη βάλει σε θέση ισχύος.

Η Όλγα έχει μία σημαντική και ευχάριστη εξέλιξη στην ζωή της. Ο Σίμος κάνοντας μία κουβέντα με τον Μάρκο τον φέρνει σε δύσκολη θέση σε σχέση με την Δωροθέα. Η Πιπίτσα απ’ την άλλη προσπαθεί να βοηθήσει τη Γεωργία και το μωρό, όμως η Γεωργία μετά την ανακοίνωση που της έκανε ο Πάρης, φαίνεται σα να έχει παραιτηθεί.

Η Ζηνοβία επιπλήττει την Στέλλα για τις συνεχόμενες καθυστερήσεις, εκείνη όμως ρίχνει το βάρος στην Αμαλία. Πώς θα αντιδράσει η Αμαλία όταν ακούσει ότι την κατηγορεί πίσω απ’ την πλάτη της;

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά ο Παράδεισος των κυριών και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος κάνει αυτό ποου δεν περιμένει κανείς

Ο παράδεισος των κυριών: Αυτός σώζει την Όλγα – Ο Σίμος σε σοκ με τις βρωμιές της Βικτώριας

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Συμμαχούν Αποστολης – Δωροθέα – Η Αμαλία βάζει τέλος στη Μιράντα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Χαμός με Ζηνοβία – Στέλλα – Μπλέκει την Αμαλία σε τσακωμό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.