ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο γιατρός ενημέρωσε τον Μαρέσκα για τον τραυματισμό του Χουανκάρ!

Ενημερώθηκε ο Μαρέσκα από τον γιατρό του αγώνα οτι ο Χουάνκαρ δεν μπορεί να αγωνιστεί. Υποχρεωτική η διακοπή του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον ΚΑΠ.
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο γιατρός ενημέρωσε τον Μαρέσκα για τον τραυματισμό του Χουανκάρ!

Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός οδεύει με τα… όσα προς οριστική διακοπή. Ο γιατρός του αγώνα ενημέρωσε τον διαιτητή οτι ο Χουάνκαρ δεν μπορεί να συνεχίσει!

Βάσει ΚΑΠ, ο γιατρός είναι ο αρμόδιος για να διαπιστώσει σωματική βλάβη αξιωματούχου αγώνα. Αν διαπιστωθεί τραυματισμός ποδοσφαιριστή, διαιτητή ή προπονητή από ρίψη αντικειμένων τότε η διακοπή του αγώνα είναι υποχρεωτική!

Σύμφωνα με τα παραπάνω, το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προς επιβεβαιώση του Sportime οδηγείται προς οριστική διακοπή.

Το ρεπορτάζ του Sportime αναφέρει οτι ο γιατρός της αναμέτρησης εξέτασε τον Χουανκάρ ο οποίος θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και ενημέρωσε τον διαιτητή Μαρέσκα οτι ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να συνεχίσει.

Με βάση τα παραπάνω, ο Ιταλός ρέφερι είναι υποχρεωμένος να διακόψει το ντέρμπι, το οποιο όπως φαίνεται δεν θα τελειώσει ποτέ.

Διακοπή του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με υπαιτιότητα του γηπεδούχου Ολυμπιακού, ο οποίος εφόσον εκδικαστεί η υπόθεση θα χάσει το ματς με τον Παναθηναϊκό στα χαρτιά και θα του αφαιρεθεί και ένας βαθμός.

«Η σωματική βλάβη προσώπου νομίμως ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο (όπως και η εκτίμηση της σοβαρότητας αυτής και της δυνατότητας ή της αδυναμίας του προσώπου να συνεχίσει την άσκηση των καθηκόντων του) διαπιστώνεται μόνο από τον γιατρό του αγώνα, που έχει την εξουσία να διατάξει οτιδήποτε απαιτείται σε σχέση με την αντιμετώπιση της σωματικής βλάβης του προσώπου (εισαγωγή σε νοσοκομείο, κ.λπ.). Εάν επέλθει τραυματισμός ποδοσφαιριστή, προπονητή ή διαιτητή (που έχει κριθεί από τον γιατρό του αγώνα ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τα καθήκοντά του) από ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων, η διακοπή του αγώνα είναι υποχρεωτική για τον διαιτητή», αναφέρει ο Πειθαρχικός Κώδικας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο γιατρός ενημέρωσε τον Μαρέσκα για τον τραυματισμό του Χουανκάρ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!