MEDIA

Αιχμές από τον Βαγγέλη Μαρινάκη: Προβοκάτορας ο Νικολογιάννης

Άξια αναφοράς για τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του Bwin SportFM. Αναφορά και στον Παναθηναϊκό.
Αιχμές από τον Βαγγέλη Μαρινάκη: Προβοκάτορας ο Νικολογιάννης

Σημαντικό ήταν για τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναφέρει τα όσα μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον Bwin SportFM. «Ο κ. Νικολογιάννης είναι προβοκάτορας. Καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε στον κόσμο…».

«Φανταστείτε το MEGA ή οι εφημερίδες και τα μέσα της Alter Ego να έβγαιναν και να έλεγαν ανακρίβειες», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο λόγος; Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε πως ο γιατρός του αγώνα, Χρήστος Γώγος, ήταν αγκαλιά μαζί του σε βράβευση των βετεράνων.

Μάλιστα, το εξήγησε ρίχνοντας βέλη προς τον Γιάννη Αλαφούζο. Διότι, ο Τάσος Νικολογιάννης είναι εργαζόμενος σε σταθμό της ιδιοκτησίας του.

Με άλλα λόγια, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκρινε πως η όλη αυτή στάση, έθεσε σε κίνδυνο τον γιατρό του αγώνα. Αυτός ήταν και ο λόγος που την καυτηρίασε.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Δείτε ακόμα

Μαρίνα Μπεκ- Ρόμαντσουκ: Φόρεσε προκλητικό ρούχο και έριξε το Instagram – Είναι τελικά αυτή η πιο όμορφη αθλήτρια;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αιχμές από τον Βαγγέλη Μαρινάκη: Προβοκάτορας ο Νικολογιάννης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.