ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Kαρυπίδης και Μάντζιος διαφώνησαν για την διαιτησία στο Άρης – Πανσερραϊκός! Αυτά είπαν στον Περράκη!

Ο Μάντζιος επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή του Άρης - Πανσερραϊκός. Σε άλλο μήκος κύματος ο Καρυπίδης!
Kαρυπίδης και Μάντζιος διαφώνησαν για την διαιτησία στο Άρης – Πανσερραϊκός! Αυτά είπαν στον Περράκη!

«Ντου» στον διαιτητή Περράκη έκανε ο Μάντζιος στο ημίχρονο του Άρης – Πανσερραϊκός. Άλλη άποψη είχε ο Καρυπίδης!

Ένταση στο ημίχρονο του Άρης – Πανσερραϊκός. Ο Άκης Μάντζιος την… έπεσε στον διαιτητή Περράκη την ώρα που οι δύο ομάδες και οι διαιτητές κατευθύνονταν στα αποδυτήρια του «Βικελίδης» για την ανάπαυλα της αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο προπονητής του Άρη σε έντονο ύφος οπως φάνηκε και από την κάμερα είπε στον αθηναίο διαιτητή οτι «Έλα μωρέ σας ξέρουμε. Έρχεστε εδώ και κάνετε έργα στην πλάτη μας. Τα ίδια έκανε και ο Πουλικίδης που δεν μας έδωσε πέναλτι». Ο Περράκης του έδειξε την κίτρινη κάρτα, αν και εύκολα θα μπορούσε να τον αποβάλει!

Στην φυσούνα του «Βικελίδης» και ο Θόδωρος Καρυπίδης ο οποίος όμως τα είχε με τον προκλητικό Στέλιο Μαραγκό ο οποίος λίγες ώρες πριν το ματς είχε ανακοινωθεί από τους Σερραίους ως τιμ μάνατζερ.

Ο Καρυπίδης εν αντιθέσει με τον Μάντζιο που δεν είναι και ο πιο… δημοφιλής στους διαιτητές, δεν είχε κανένα παράπονο από τον ρέφερι. «Είσαι καλός. Θα μπορούσες να δώσεις 1-2 κάρτες, αλλά συνεχίζουμε. Μην ακούς κανέναν και συνέχισε έτσι»!

Μάλιστα Καρυπίδης και Μάντζιος μίλησαν και οι δυο τους για τα όσα συνέβησαν με τον διαιτητή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Kαρυπίδης και Μάντζιος διαφώνησαν για την διαιτησία στο Άρης – Πανσερραϊκός! Αυτά είπαν στον Περράκη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!