ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νικολογιάννης: Ο Παναθηναϊκός θέλει μηδενισμό του Ολυμπιακού!

Ξεκάθαρος ο Τάσος Νικολογιάννης για τα «θέλω» που έχει ο Παναθηναϊκός!
Νικολογιάννης: Ο Παναθηναϊκός θέλει μηδενισμό του Ολυμπιακού!

Για όλους και για όλα μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης, στον Bwin Sport FM μετά την είδηση ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε κύρια παρέμβαση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ρεπόρτερ, μου μάλιστα δέχτηκε… επίθεση από τον Άκη, τον γνωστό οπαδό του Ολυμπιακού, το «τριφύλλι» θα κάνει τα πάντα για να δικαιωθεί.

Στόχος είναι φυσικά ο Ολυμπιακός να μηδενιστεί και να τιμωρηθεί για την κροτίδα που έπεσε και τραυμάτισε τον Χουάνκαρ.

Μάλιστα θα δηλώσει ότι η υπαιτιότητα είναι ξεκάθαρα του Ολυμπιακού για ό,τι έγινε, ενώ για ακόμα μία φορά άφησε αιχμές για τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

Ξεκαθάρισε ότι θα έπρεπε να υπάρχει έστω μία κίνηση για να δουν την κατάσταση υγείας του παίκτη αφότου τραυματίστηκε και εκεί ο Αντώνης Πανούτσος του τόνισε ότι ο Ολυμπιακός υποστήριζε ότι παίκτης δεν έχει χτυπήσει και έτσι στήριζε τη θέση του.

Ο Τάσος Νικολογιάννης είπε ότι δε δέχεται κάτι τέτοιο και ο παρουσιαστής του είπε με έντονο ύφος «μη το δεχτείς».

Ενώ αναφέρθηκε και στη φημολογία για τις πίτσες, λέγοντας όπως και την Τρίτη, ότι ο Παναθηναϊκός ήξερε ότι δε θα αρχίσει ο αγώνας και έτρωγαν μετά τη διακοπή, κάτι που ο Ολυμπιακός τόνιζε ότι έτρωγαν γιατί ήξεραν ότι δε θα μπουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο.

Ακούστε τα όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νικολογιάννης: Ο Παναθηναϊκός θέλει μηδενισμό του Ολυμπιακού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.