SPORTIME BET

Απολαυστικό ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ με Αγραβάνη και «αιώνιους» στη Novibet!

Ακόμα ένα απολαυστικό επεισόδιο «ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ» με τη Δώρα Παντέλη στο κανάλι της Novibet στο YouTube και στα κανάλια Novasports!
Απολαυστικό ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ με Αγραβάνη και  «αιώνιους» στη Novibet!

Ξεχωριστό επεισόδιο με άρωμα «αιωνίων» στο «ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ» της Novibet και των καναλιών Novasports!

Η Δώρα Παντέλη υποδέχεται στο studio τον Δημήτρη Αγραβάνη και η άκρως μπασκετική συζήτηση επικεντρώνεται γύρω από όσα συμβαίνουν σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής ψηλός ανέλυσε τα δεδομένα για τους δύο «αιώνιους» αντιπάλους, σχολίασε την απόφαση του Κώστα Σλούκα να φορέσει τα πράσινα, αναφέρθηκε στους Τόμας Γουόκαπ – Γιαννούλη Λαρεντζάκη και στάθηκε στην εξέλιξη του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Επιπρόσθετα, ο Αγραβάνης αναφέρθηκε στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και με την Δώρα Παντέλη ανέλυσαν όλα τα δεδομένα της «πορτοκαλί» επικαιρότητας!

Δείτε τα όλα στο «φρέσκο» επεισόδιο που ακολουθεί και κάντε subscribe στο κανάλι της Novibet στο Youtube για να βλέπετε πρώτοι το πλούσιο content στην πιο αθλητική γωνιά του ελληνικού Internet:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απολαυστικό ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ με Αγραβάνη και «αιώνιους» στη Novibet!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.