ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ώρα του κίλερ – Το παίρνει το βάζει

Δεν είναι ο επιθετικός «σκύλος» τύπου Ελ Κααμπί, όμως είναι ένας πραγματικός «φονιάς».
Ολυμπιακός: Η ώρα του κίλερ – Το παίρνει το βάζει

Ολυμπιακός: Η ώρα του κίλερ έφτασε για τους ερυθρόλευκους, με το Ντίεγκο Μαρτίνεθ να του δίνει φανέλα βασικού.

«Το παίρνει το βάζει», είναι με μία φράση η έως τώρα πορεία του Στέβαν Γιόβετις, με τον Μαυροβούνιο να παίρνει φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, για να κάνει το παραπάνω. Να βάλει το εύκολο γκολ.

Το πλανο είναι απλό. Μασούρας, Σολμπάνκεν μαρκάρουν, Ποντένσε δημιουργεί και ο Γιόβετις πρέπει να κάνει ότι έχει κάνει στην πλούσια καριέρα του. Να βάλει γκολ.

Ολυμπιακός: Η ώρα του κίλερ – Το παίρνει το βάζει

Τέσσερις παρουσίες έχει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο 33χρονος Μαυροβούνιος με δύο γκολ. Χωρίς όμως να έχει ακόμα πιάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσής του.

Δεν είναι ο επιθετικός «σκύλος» τύπου Ελ Κααμπί, όμως είναι ένας πραγματικός «φονιάς», που περιμένουν στον Ολυμπιακό να πάρει μπροστά.

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι η ευκαιρία του χαριασματικού επιθετικού να «ξεμπουκώσει» και να βγάλει τα… κάστανα από τη φωτιά.

Θα την πάρει την ευκαιρία ο Γιόβετιτς; Γιατί όχι, παιχταράς είναι και χρειάζεται τα γκολ του ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τεράστια έκπληξη Μαρτίνεθ – Ποιος θα είναι βασικός

Με Σολμπάκεν και μια έκπληξη ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΦΗ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Η ώρα του κίλερ – Το παίρνει το βάζει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.