ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο Πογέτ θέλει να ανανεώσει, αλλά..

Θα ήθελε να έχει ξεκινήσει την κουβέντα με την Εθνική Ελλάδας για να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Γκουστάβο Πογέτ, αλλά…
Ο Πογέτ θέλει να ανανεώσει, αλλά..

Δεν τα πάει άσχημα ο Γκουστάβο Πογέτ στον ελληνικό πάγκο. Η παρουσία που είχε η Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία ήταν θετική. Θα περίμενε κανείς να έχει ξεκινήσει η συζήτηση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Αυτό δεν έχει συμβεί.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στις τελευταίες δηλώσεις που έκανε και φάνηκε σα να έχει παράπονο, όταν και είπε: «Αν μιλάς πολύ, σε κατηγορούν, αλλά προσπαθώ να ΄μαι ειλικρινής. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται τον Μάρτιο».

Ο Ουρουγουανός, όπως πρόειπαμε σουλούπωσε την ομάδα, την έκανε να παίζει πάλι ποδόσφαιρο που αντέχεται και έφερε αποτελέσματα.

Μέσα σε αυτά και η πρωτιά στο Nations League, που και αυτή μαζί με την εμφάνιση κόντρα στην Ολλανδία, τον έκαναν να πιστεύει ότι η ΕΠΟ άμεσα θα τον καλέσει για νέο συμβόλαιο.

Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα και σίγουρα αναρωτιέται και ο ίδιος, το τι ακριβώς περιμένει η ομοσπονδία για να το πράξει.

Τα στατιστικά που έχει ο Γκουστάβο Πογέτ είναι πολύ καλά με 8 νίκες σε 14 αγώνες, ωστόσο πολλοί του χρεώνουν τους χειρισμούς του με δύο καυτές… πατάτες.

Αρχικά με τον Κώστα Φορτούνη που έφερε την απόσυρση του από την Εθνική Ελλάδας και φυσικά ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που δεν έχει παίξει ούτε δευτερόλεπτο σε παιχνίδια που θα μπορούσε ακόμα και βασικός να είναι.

Αλήθεια, η ΕΠΟ ακούει ή παίζει μπάλα εκ του ασφαλούς; Πλέον, ο ένας γνωρίζει τον άλλον. Από την καλή και την ανάποδη. Και οι αποφάσεις αυτές έχουν φέρει αρκετά θεματάκια.

Μένει να δούμε τελικά ποια θα είναι η εξέλιξη και αν αυτά ξεπεραστούν ειδικά να περάσουμε στο Euro 2024 από το Nations League που είναι αρκετά πιθανό ή θα πάει σε άλλη περίπτωση η ομοσπονδία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Πογέτ θέλει να ανανεώσει, αλλά..», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…