ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία μετά την γκέλα της ΑΕΚ

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με την Κηφισιά.
Stoiximan Super League: Η βαθμολογία μετά την γκέλα της ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε δύσκολο διπλό μέσα στη Λαμία με 1-2 και πήρε διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League.

Ο Σπόραρ «λύτρωσε» τους Πράσινους με γκολ στο 90ο λεπτό, οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι.

Σε ένα ιδιαίτερα χορταστικό ματς με πολύ καλό ρυθμό, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης και πλέον βρίσκεται, έστω και προσωρινά, στο +4 στην κορυφή. Ο Μλαντένοβιτς στο 30ο λεπτό πέτυχε ένα φανταστικό γκολ, ανοίγοντας το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι, βρήκαν απάντηση με τον Καρλίτος να σκοράρει στο 64′. Μάλιστα, η ομάδα του Βόκολου κατάφερε να μπει και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Τσιλούλη, ωστόσο μετά από χρήση VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οσφάιντ, την ίδια στιγμή που ένα λεπτό πριν για τον ίδιο λόγο είχε ακυρωθεί πέναλτι του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε ο αγώνας της ΑΕΚ. Εκεί η Ένωση έκανε μία αναπάντεχη γκέλα. Έμεινε στην Καισαριανή στο 1-1 με την Κηφισιά και είδε την απόσταση από την κορυφή να αυξάνεται.

Μπήκε στη 10η αγωνιστική στο -2 από τον Παναθηναϊκό και πλέον είναι στο -4 παρόλο που τον έχει νικήσει στη Λεωφόρο! Σε όλο τον αγώνα ήταν ανώτερη η ΑΕΚ, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να το εξαργυρώσει.

Με ένα γκολ του Βαφέα στο 85′ η Κηφισιά πανηγύρισε έναν ανέλπιστο βαθμό και έπιασε τον Αστέρα Τρίπολης στη βαθμολογία. Παιχνίδι λιγότερο έχουν οι Αρκάδες, αυτό που θα δώσουν με τον Παναιτωλικό.

Αποτελέσματα και πρόγραμμα 10ης αγωνιστικής

Σάββατο (4/11)

Λαμία – Παναθηναϊκός 1-2

Κηφισιά – ΑΕΚ 1-1

Κυριακή (5/11)

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης (16:00)

ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος (17:30)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (19:30)

Άρης – Ατρόμητος (20:15)

Δευτέρα (6/11)

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ (18:00)

Επόμενη (11η) αγωνιστική

Σάββατο (11/11)

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 17:30

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 19:00

Βόλος – Άρης 20:00

Κυριακή (12/11)

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 17:30

ΑΕΚ – Λαμία 19:30

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 20:30

Κηφισιά – Παναθηναϊκός 21:30

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Stoiximan Super League: Η βαθμολογία μετά την γκέλα της ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.