ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA Ranking Ελλάδα: Αυτά έκαναν οι αντίπαλοι μας – Τι να περιμένουμε στην 4η αγωνιστική

UEFA Ranking Ελλάδα: Ξεκούραστη έρχεται η Αμπερντίν, στα σχοινιά Γουέστ Χαμ-Μαρσέιγ-Ρεν
UEFA Ranking Ελλάδα: Αυτά έκαναν οι αντίπαλοι μας – Τι να περιμένουμε στην 4η αγωνιστική

UEFA Ranking Ελλάδα: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για την 4η αγωνιστική σε Europa League και Conference League.

Δύο εντός έδρας και δύο εκτός έδρας ματς επιφυλάσσει και η 4η αγωνιστική για τις ομάδες μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δύσκολη αποστολή σε Λονδίνο και Γαλλία για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, δύο αναμετρήσεις must-win για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απέναντι σε Μαρσέιγ και Αμπερντίν.

Όχι όλοι οι εκπρόσωποί μας πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στα παιχνίδια τους. Μόνο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν καλό μομέντουμ, μετά τις νίκες επί της Λαμίας χάρη στον Σπόραρ και το έπος στο Φάληρο με 4-2 αντίστοιχα.

Από την άλλη, η ισοπαλία με Κηφισιά ήταν πισωγύρισμα για την ΑΕΚ, ενώ ο Ολυμπιακός έχει πολλά να λύσει μετά την ταπεινωτική ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Τι έκαναν όμως οι αντίπαλοί μας και πως είναι η ψυχολογία τους πριν τα ευρωπαϊκά ματς;

  • Ας ξεκινήσουμε από την Γουέστ Χαμ, η οποία ηττήθηκε με 3-2 από την Μπρέντφορντ και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, μόλις 11η.
  • Περνάμε στη Μαρσέιγ, η οποία δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την έδρα της κόντρα στη Λιλ. Ένατη θέση οι Μαρσεγιέζοι.
  • Η… ξεκούραστη της παρέας είναι η Αμπερντίν, καθώς το ματς με τη Λίβινγκστον ακυρώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.
  • Τέλος, πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το ματς της Ρεν με τη Νις, στη Νίκαια, με τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού να γνωρίζει την ήττα με 2-0.

Υπενθυμίζεται ότι η χώρα πρέπει να φέρει τουλάχιστον 800 βαθμούς, δηλαδή ή δύο νίκες, ή δύο νίκες και δύο ισοπαλίες ή τέσσερις ισοπαλίες.

Ό,τι καλύτερο από εκεί και πέρα, καλοδεχούμενο.

UEFA Ranking Ελλάδα: Η Βαθμολογία μετά από τις 3 αγωνιστικές των ομίλων και τα φετινά προκριματικά

13 ΤΣΕΧΙΑ 28.300 (3/4)
14 ΔΑΝΙΑ 28.200 (2/4)
15 ΝΟΡΒΗΓΙΑ 27.875 (2/4)
16 ΡΩΣΙΑ 27.775 (3/5)
17 ΟΥΚΡΑΝΙΑ 26.600 (2/5)
18 ΙΣΡΑΗΛ 26.375 (2/4)
19 ΕΛΛΑΔΑ 26.125 (4/5)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «UEFA Ranking Ελλάδα: Αυτά έκαναν οι αντίπαλοι μας – Τι να περιμένουμε στην 4η αγωνιστική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.