ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός προχωρά το τμήμα σκάουτινγκ

Ο Παναθηναϊκός έχει σε πλήρη εξέλιξη και το πλάνο προκειμένου οι σκάουτ του να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή όπως τώρα για το θέμα του στόπερ
Ο Παναθηναϊκός προχωρά το τμήμα σκάουτινγκ

Ο Παναθηναϊκός δίνει μεγάλο ματς στη Γαλλία αύριο Πέμπτη (9/11, 19:45). Αν κερδίσει τη Ρεν, αυτόματα σκαντζάρει την ήττα στη Λεωφόρο. Σπουδαίο πράγμα αυτό αν γίνει για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς.  

Ο Παναθηναϊκός που αγωνιστικά δείχνει να είναι σε καλό μομέντουμ. Στην Ευρώπη είχε την ήττα από τους γάλλους αλλά ότι και να γίνει φαίνεται πως θα συνεχίσει και μετά το Δεκέμβριο.

Από εκεί και πέρα όμως, η κουβέντα για μεταγραφές και ενίσχυση έχει αρχίσει. Η στήλη είχε αναφέρει πως έχουν βρεθεί 2-3 υποψήφιοι στόπερ. Ο Γιοβάνοβιτς μίλησε δημόσια για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Δεν τα έκανε αυτά ο Σέρβος τεχνικός, φαίνεται πως βλέπει πως μια υπόθεση πάει καλά για να το πει από τώρα.

Όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να κλείσει τον εκλεκτό από Δεκέμβριο κιόλας και την πρώτη μέρα του Γενάρη να είναι έτοιμος να μπει στο ρόστερ και σε ματς. Αυτό που θέλει ο Γιοβάνοβιτς δηλαδή.

Αν γίνει αυτός ο στόχος πραγματικότητα θα είναι μια επιτυχία. Τα υπόλοιπα φυσικά στο γήπεδο. Αλλά θα είναι ακόμα ένα συν για τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θεωρεί πως το πρότζεκτ είναι απόλυτα εξελίξιμο.

Πως το κλαμπ έχει πολλά περιθώρια μπροστά του. Για αυτό είναι και σε πλήρη εξέλιξη το θέμα με τη στελέχωση του σκάουτινγκ. Και εκεί έχουν βρεθεί 2-3 άνθρωποι που ήδη οι συζητήσεις πηγαίνουν πολύ καλά.

Και όχι ο Πράνιτς δεν είναι μέσα σε αυτούς. Επειδή ακούστηκε.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός προχωρά το τμήμα σκάουτινγκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.