ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Κααμπί: Το πρόβλημα του Μαροκινού που πάει πίσω όλον τον Ολυμπιακό

Χρειάζεται να βρεθεί λύση με τον Μαροκινό.
Ελ Κααμπί: Το πρόβλημα του Μαροκινού που πάει πίσω όλον τον Ολυμπιακό

Ελ Κααμπί: Το πρόβλημα του Μαροκινού που πάει πίσω όλον τον Ολυμπιακό είναι και σωματικό αλλά και ψυχολογικό.

Ο Ελ Κααμπί χρειάστηκε 2-3 παιχνίδια στους ερυθρόλευκους για να αρχίσει να σκοράρει κατά ριπάς. Μάλιστα τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Μαροκινός είναι πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα με 5 γκολ, όσα και ο Ντάνιελ Ποντένσε ενώ με 4 ακολουθεί ο Γιώργος Μασούρας.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια του Μαροκινού και τα ταξίδια που έκανε με την εθνική του Μαρόκο στην διακοπή του πρωταθλήματος, κούρασαν τον επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος δείχνει «άδειος» από ενέργεια.

Ελ Κααμπί: Το πρόβλημα του Μαροκινού που πάει πίσω όλον τον Ολυμπιακό

Όμως το πρόβλημα του Ελ Κααμπί δεν είναι μόνο το σωματικό. Η απουσία του Μαροκινού από το γκολ στα τελευταία παιχνίδια των ερυθρόλευκων έχει επηρεάσει την ψυχολογία του. Έτσι ο 30χρονος στράικερ δείχνει πολλές φορές εκτός παιχνιδιού, με τους ερυθρόλευκους να πληρώνουν την έλλειψη συγκέντρωσής του.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ελ Κααμπί καθυστέρησε την επιθετική ανάπτυξη των ερυθρόλευκων ενώ σε άλλες περιπτώσεις έκοψε σημαντικές ευκαιρίες αντεπίθεσης της ομάδας του επειδή βρίσκονταν σε θέση οφσάιτ. ΄

Χρειάζεται να βρεθεί λύση με τον Μαροκινό ο οποίος αρχικά θέλει ένα γκολ για να φτιάξει η ψυχολογία του και ενώ ο Ολυμπιακός χρειάζεται τα γκολ του και τα τρεξίματα του.

Λύση για την ώρα φαίνεται να μπορεί να δώσει μόνο ο Στέβαν Γιόβετιτς καθώς ο Γιουσούφ Ελ Αραμπί είναι εκτός ροτέισον και ο Μπιελ δεν φαίνεται να παίρνει ευκαιρίες από τον Μαρτίνεθ.

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Τα αλλάζει όλα στον Ολυμπιακό μετά τον Χουάνκαρ – Θέμα εμπιστοσύνης

Ολυμπιακός: Τι γίνεται επιτέλους με τον Ρίτσαρντς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελ Κααμπί: Το πρόβλημα του Μαροκινού που πάει πίσω όλον τον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.