MEDIA

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Στέλλα ανακαλύπτει ποιος είναι ο εραστής της Ασημίνας

Όλες οι εξελίξεις από τη σειρά το Ναυάγιο καθώς τα κρυφά μυστικά της Ασημίνας αποκαλύπτονται.
Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Στέλλα ανακαλύπτει ποιος είναι ο εραστής της Ασημίνας

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Το ναυάγιο συνεχίζει να συγκλονίζει καθώς ακολουθούμε τις ζωές των πρωταγωνιστών μετά την τραγωδία.

Η σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση θα έχει νέες μεγάλες αποκαλύψεις καθώς η Στέλλα ανακαλύπτει κάτι που θα τη σοκάρει.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Στέλλα μαθαίνει για τον εραστή της Ασημίνας

Ο Βασίλης συνειδητοποιεί ότι ο Κυριάκος που γνώρισε στο πλοίο ήταν ο άντρας της Στέλλας. Οι δυο του έρχονται πιο κοντά καθώς εκείνος την παρηγορεί με τα λόγια του για τον άντρα της. Ο Βασίλης μάλιστα θα αποκαλύψει στην κοπέλα τι έμαθε πάνω στο καράβι για τον εραστή της δικιάς του γυναίκας, της Ασημίνας.

Στο μεταξύ η Ειρήνη αποφασίζει να μείνει μόνιμα στην Αθήνα και να βρει δικό της σπίτι. Αυτό που αγνοεί όμως η κοπέλα είναι ότι ο πατέρας της έχει λίγους μόνο μήνες ζωής ακόμη.

Η Στέλλα θα δει κάποιον πάνω από τον τάφο της Ασημίνας στο νεκροταφείο. Αρχικά αποφασίζει να μη μιλήσει στον Βασίλη καθώς πιστεύει πως αυτός ο άντρας είναι ο εραστής της. Ωστόσο μία σύμπτωση θα φέρει τον Γιώργη μπροστά τους και τότε εκείνη θα αποφασίσει να κάνει την κίνησή της.

Ο Γιώργης από την άλλη βρίσκει στήριγμα στην Αλίκη, την κοπέλα που έρχεται ως αντικαταστάτρια της Ασημίνας στη δουλειά…

 

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Τέλος ο πατέρας της Ειρήνης

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ξένια λέει στην Ασπασία πως περιμένει τον γιο του άντρα της!

Τηλεθέαση: Δεν πούλησε το «ξεμάλλιασμα» Καινούργιου – Σκορδά – Σάρωσε η Παραλία στην ΕΡΤ με ποσοστό έκπληξη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Στέλλα ανακαλύπτει ποιος είναι ο εραστής της Ασημίνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα