MEDIA

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Ο Ανδρέας βάζει τέλος στο γάμο του με τη Μάρμω

Όλες οι εξελίξεις από τη σειρά Οι Πανθέοι στα επόμενα επεισόδια με τη Μάρμω και τον Ανδρέα.
Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Ο Ανδρέας βάζει τέλος στο γάμο του με τη Μάρμω

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Οι Πανθέοι συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναστάτωση με τις εξελίξεις που έρχονται να τους διασπούν ακόμη περισσότερο.

Η σειρά του ΣΚΑΪ συνεχίζει τις καθημερινές προβολές και τα όσα συμβαίνουν με τον παράνομο έρωτα της Μάρμως με τον Κίτσο καθηλώνουν.

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Ο Ανδρέας χωρίζει τη Μάρμω

Ο Ανδρέας προσπαθεί να διαπιστώσει αν η Μάρμω τον απατά. Την ίδια ώρα ο Κίτσος προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις της και να συναντηθούν στο αρχοντικό της Κηφισιάς. Μία εξέλιξη όμως τους προλαβαίνει.

Ο Ισίδωρος θα πιάσει τη Μάρμω και τον Κίτσο στα πράσα. Εκείνη πανικοβάλλεται και διώχνει τον Κίτσο. Είναι πλέον αποφασισμένη να πει στον Ανδρέα την αλήθεια.

Ο Ανδρέας είναι σίγουρος πλέον πως η γυναίκα του τον απατάει. Έτσι ζητάει από τον Ισίδωρο να μάθει πως θα γίνει η διαδικασία για να προχωρήσει στο διαζύγιο. Ταυτόχρονα η συνάντησή του με την Σοφία επαναφέρει στο προσκήνιο την πρόταση που της είχε κάνει να δουλέψει στην κλινική του.

Ο Κίτσος έχει στο μυαλό του ένα καταστροφικό σχέδιο προκειμένου να κατακτήσει τη Μάρμω. Ο Τέλης με τη Νίνα όμως προσπαθούν να τον εμποδίσουν. Την ίδια ώρα η Χρυσοστόμη αφήνει στον Ανδρέα το δαχτυλίδι που έφτιαξε το οποίο είναι ίδιο με αυτά που άφησε η Νένα σε όλα τα παιδιά της εκτός από τον Ανδρέα.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Ανοίγουν σαμπάνιες στον ANT1 με το Ράδιο Αρβύλα – Μονοψήφια σοκ για Φάρμα – Πανθέους

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου στο νοσοκομείο – Αυτός την κάνει

Βόμβα – Τότε επιστρέφει ο Νότης Σφακιανάκης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Ο Ανδρέας βάζει τέλος στο γάμο του με τη Μάρμω», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα