ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κώστας Καραπαπάς: Έγκλημα…

Ο Κώστας Καραπαπάς έδωσε τη δική του απάντηση μετά την απόρριψη της έφεσης του Ολυμπιακού.
Κώστας Καραπαπάς: Έγκλημα…

Για «έγκλημα» μιλάει ο Κώστας Καραπαπάς σε νέα ανάρτησή του στο Instagram λίγη ώρα μετά την απόρριψη της έφεσης του Ολυμπιακού για την τιμωρία που δέχτηκε από την ΕΠΟ για τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας κατοχυρώθηκε με 0-3 υπέρ των φιλοξενούμενων και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί σε 2 ματς εντός έδρας χωρίς το κοινό του ενώ του επιβλήθηκε και αφαίρεση 1 βαθμού από τη βαθμολογία. Η βαθμολογία με την επικύρωση της απόφασης φέρνει τον Ολυμπιακό 4 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό δυσκολεύοντας το έργο των ερυθρόλευκων.

Ο Κώστας Καραπαπάς έδωσε τη δική απάντηση με μήνυμα στο Instagram στο οποίο αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα προσφύγει στο CAS ενώ άφησε ξανά αιχμές για το Metropolitan με το οποίο διέκοψε τη συνεργασία του η ομάδα του Πειραιά.

Η ανάρτηση του Γενικού Διευθυντή του Ολυμπιακού:

«Το έγκλημα ολοκληρώθηκε. Η αλλοίωση του Πρωταθλήματος είναι πλέον γεγονός. Ο Ολυμπιακός θα προσφύγει στο CAS και θα στραφεί νομικά κατά όλων όσων συντέλεσαν σε αυτό. Ο κόσμος, η ομάδα, οι προπονητές, η διοίκηση, είμαστε μια γροθιά! Και θα κατακτήσουμε τους στόχους μας ό,τι κι αν συμβεί.

Ταυτόχρονα δε θα ξεχάσουμε τους άφωνους πολιτικούς της περιφέρειάς μας και όλης της χώρας, την απούσα από όσα τραγικά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο κυβέρνηση και τον όμιλο Μετροπόλιταν – Υγεία που έπαιξε σε εκατομμύρια φιλάθλους της ομάδας μας ένα βρώμικο παιχνίδι. Από εδώ και στο εξής θα γευτείτε τους καρπούς όσων σπείρατε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Καραπαπάς: Έγκλημα…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.