ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αλλαγές σε άμυνα και επίθεση ο ΠΑΟΚ – Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Με αλλαγές σε άμυνα και επίθεση ο ΠΑΟΚ – Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό σήμερα (12/11, 17:30) για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τις ενδεκάδες των δύο ομάδων να γίνονται γνωστές.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να ολοκληρώσουν νικηφόρα αυτή τη σειρά αγώνων πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προχωρά σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στην Αμπερντίν

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει για ακόμη μία φορά ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Ράφα Σοάρες, ο οποίος έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής φέτος.

Οζντόεφ και Μεϊτέ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και Μουργκ.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαμάτα, ο οποίος προτιμήθηκε από τον Μπράντον Τόμας.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μέιτε, Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα.

Στον πάγκο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ντεσπόντοφ. Μπράντον και Τζίμας.

Παναιτωλικός (Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Φρ. Ντουάρτε, Πέρεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Σενγκέλια, Πέδρο.

Στον πάγκο: Γκρατερόλ, Οικονόμου, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Ντίας, Ξενιτίδης, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Στάγιτς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με αλλαγές σε άμυνα και επίθεση ο ΠΑΟΚ – Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.