VIRAL

Βρήκε χρυσάφι στο ελληνικό ελαιόλαδο ζάμπλουτος σεΐχης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Σεΐχης από τα Εμιράτα αγόρασε εκτάσεις με ελιές στην Ερμιόνη και τη Μεσσηνία.
Βρήκε χρυσάφι στο ελληνικό ελαιόλαδο ζάμπλουτος σεΐχης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Βρήκε χρυσάφι στο ελληνικό ελαιόλαδο στην Ερμιόνη και τη Μεσσηνία ζάμπλουτος σεΐχης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και βγάζει εκατομμύρια.

Ο Ταχνούν Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναϊάν, σεΐχης από τα Εμιράτα αγόρασε εκτάσεις με ελιές στην Ερμιόνη και τη Μεσσηνία και πουλάει το ελαιόλαδο της περιοχής «χρυσάφι».

«Οι ελαιώνες του βρίσκονται στην Ερμιόνη όπου διαθέτει 28.000 ρίζες και στη Μεσσηνία, όπου διαθέτει άλλες 6.500, η καλλιέργεια είναι παραδοσιακή ενώ η συγκομιδή γίνεται με σεβασμό στο περιβάλλον», γράφει το newmoney.gr.

Όμως αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως ο Ταχνούν Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναϊάν ονόμασε το λάδι που παράγει «Hermioni» και «Hrysos» και τα πουλάει στο εξωτερικό με τιμή 36 ευρώ το λίτρο.

Μάλιστα…

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βρήκε χρυσάφι στο ελληνικό ελαιόλαδο ζάμπλουτος σεΐχης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.