MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Αθηνά – Αμαλία – Η Αριάδνη δόθηκε για υιοθεσία με υπογραφή της μάνας της

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Η γη της ελιάς με την Αριάδνη.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Αθηνά – Αμαλία – Η Αριάδνη δόθηκε για υιοθεσία με υπογραφή της μάνας της

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συνεχίζει να καθηλώνει σαρώνοντας την τηλεθέαση της prime time καθημερινά με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες με την Αριάδνη και όχι μόνο.

Ο κακός χαμός αναμένεται να γίνει στη σειρά του Mega καθώς η Αθηνά με την Αμαλία δείχνουν τα δόντια τους η μία στην άλλη με τον Ισίδωρο να παίρνει το μέρος της γυναίκας του.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στα μαχαίρια Αθηνά  – Αμαλία – Η αλήθεια με την Αριάδνη

Ο Χρήστος ετοιμάζεται για τον γάμο του με την Αφροδίτη και τα μπάτσελορ παίρνουν φωτιά. Ο νεαρός όμως δεν είναι σίγουρος για το βήμα που πάει να κάνει καθώς το μυαλό του τρέχει συνέχεια στην Αριάδνη.

Στο μεταξύ η Αριάδνη έχει ξεκαθαρίσει στην Ιουλία ότι δε θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της. Ο Στάθης ενημερώνει τον Ισίδωρο και την Ιουλία πως η κόρη του έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει το όνομά της και να πάρει το δικό του επίθετο. Η κοπέλα έχει ήδη κάνει μάλιστα την αίτηση.

Ο Λυκούργος δίνει την πράξη υιοθεσίας της Αριάδνης σε γραφολόγο για να διαπιστωθεί αν έχει υπογραφεί πράγματι από την Ιουλία ή αν υπάρχει πλαστογραφία. Η αποκάλυψη ότι η Ιουλία έχει πράγματι υπογράψει το χαρτί της υιοθεσίας θα τους ταράξει όλους.

Η Αμαλία πηγαίνει ξανά στους ελαιώνες για να μαζέψει ελιές μαζί με τους εργάτες. Η Αθηνά θα γίνει για ακόμη μία φορά έξαλλη μαζί της και θα το μεταφέρει στον Μάνο ο οποίος με τη σειρά του το μεταφέρει στον Ισίδωρο. Εκείνος όμως δε θεωρεί πως κάνει κάτι λάθος η γυναίκα του. Λίγο αργότερα όμως και η Μαρίνα θα έρθει σε σύγκρουση με την Αμαλία όταν διαπιστώνει ότι κάνει όλα τα χατίρια στη μικρή της.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Ισίδωρος; Η Χάιδω έξαλλη με τον Λυκούργο που βρήκε σύντροφο

Είναι γεγονός – Επιστρέφει με σειρά έκπληξη ο Φιλιππίδης

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης ανακαλύπτει τον ψευδομάρτυρα της Καλλιόπης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Αθηνά – Αμαλία – Η Αριάδνη δόθηκε για υιοθεσία με υπογραφή της μάνας της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα