ΑΕΚ

Σχεδόν απίθανο η ΑΕΚ να πάρει παίκτη σε άλλη θέση

Η ΑΕΚ είναι στην αγορά για την απόκτηση αριστερού μπακ αλλά να πάρει παίκτη σε άλλη θέση φαίνεται σχεδόν απίθανο
Σχεδόν απίθανο η ΑΕΚ να πάρει παίκτη σε άλλη θέση

Η ΑΕΚ δε θα είναι και ιδιαίτερα ενεργή στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Γνωστό αυτό. Άλλωστε, έχει αναλυθεί πολλάκις η στρατηγική πάνω στην οποία βασίζεται ο Αλμέιδα και δε χωρούν πολλές αλλαγές στο ρόστερ.

Το βασικό θέμα συζήτησης φυσικά και είναι τι θα γίνει με τον αριστερό μπακ. Ο Πήλιος έχει μπει στο rotation όντως αλλά η λογική λέει πως η ΑΕΚ θα το ψάξει να βρεθεί παίκτης που μπορεί να παίξει βασικός. Όχι μόνο μετά τον Ιανουάριο αλλά και για την επόμενη σεζόν.

Εσωτερικά υπάρχουν λύσεις, όπως π.χ. ο Ελίασον αλλά έτσι δε βγαίνει εύκολα μια χρονιά. Με ημίμετρα δηλαδή. Αν και αυτό μάλλον είναι κάτι που δεν ενστερνίζεται ο Αλμέιδα.

Πάντως, αυτό που φαίνεται σχεδόν απίθανο είναι να κάνει κίνηση η ΑΕΚ για παίκτη σε άλλη θέση. Ο Αλμέιδα δε φαίνεται να προσανατολίζεται για κάποια προσθήκη σε άλλο σημείο του γηπέδου.

Αν προστεθεί εξάλλου και ο Φερνάντες όταν με το καλό επιστρέψει από το σοβαρό τραυματισμό του, τότε θα υπάρχει συν μία λύση από τη μέση και μπροστά.

Η ΑΕΚ το είχε ψάξει το καλοκαίρι για έναν παίκτη στα χαφ αλλά τελικά δεν έγινε κίνηση με αποτέλεσμα κάτι να ψιθυριζόταν και για τον Γενάρη.

Δε φαίνεται όμως να κερδίζει έδαφος κι αυτό.

Ο Αλμέιδα εξάλλου με Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γαλανόπουλο, Μάνταλο συν τον Πινέδα μάλλον νιώθει ok και για αυτό το σημείο του γηπέδου τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Europa League.

 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σχεδόν απίθανο η ΑΕΚ να πάρει παίκτη σε άλλη θέση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.