MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Πότης και Άννα ναυαγούν σε βραχονησίδα

Διαβάστε όλα όσα θα συμβούν σε Πότη και Άννα στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της ελιάς.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Πότης και Άννα ναυαγούν σε βραχονησίδα

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συναρπάζει με τις εξελίξεις της. Η σειρά του Mega σαρώνει για άλλη μία χρονιά την τηλεθέαση με τα νούμερα που σημειώνει να παραμένουν υψηλά.

Οι καβγάδες ανάμεσα στους ήρωες δεν έχουν τελειωμό με τις αποκαλύψεις για την πραγματική ταυτότητα της Αριάδνης να σοκάρουν.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Πότης με την Άννα ναυαγούν

Οι Βρεττάκοι συγκλονίζονται από την αποκάλυψη για την Αριάδνη, αλλά βλέποντας την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Ιουλίας, αποφασίζουν να της συμπαρασταθούν. Η Αρετή, από την άλλη, δεν μπορεί να αποδεχθεί αυτό το νέο και διαδίδει σε όλο το χωριό ότι έπεσε θύμα του Στάθη και όλα αυτά τα χρόνια την κορόιδευε πίσω από την πλάτη της. Η Αριάδνη επιδιώκει να συναντηθεί με τη Βασιλική, αλλά εκείνη της ξεκαθαρίζει πως δεν τρέφει κανενός είδους συναίσθημα απεναντί της.

Η Αθηνά φεύγει από το Σούνιο και παρακαλάει τη Μαρία να συνετιστεί. Η Αντωνία βάζει μπρος ένα σχέδιο για να κάνει την Αλκμήνη να ζηλέψει. Ο Πότης και η Άννα βγαίνουν με τη βάρκα για ψάρεμα, αλλά για κακή τους τύχη η βάρκα βουλιάζει και ναυαγούν σε μια βραχονησίδα. Ο Αποστόλης ανησυχεί με την απουσία τους και ειδοποιεί τον Κουράκο ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει το λιμενικό.

Η Αριάδνη ζητάει από τον Χρήστο να δουλέψει στην ταβέρνα του, ενώ ο Λυκούργος, που αντιλαμβάνεται ότι ο ανιψιός του την καλοκοιτάζει, τον προειδοποιεί. Ο Ορέστης βρίσκει προσωπικά αντικείμενα του Πότη και της Άννας στον βυθό της θάλασσας.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Αθηνά και Μαρίνα – Ανατροπή για την Ιουλία

ΣΚΑΪ: Άγριος καβγάς παρουσιαστή με Υπουργό – Αυτοί ήταν

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Αυτό κάνει ο Φάνης στην Ευγενία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Πότης και Άννα ναυαγούν σε βραχονησίδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα