MEDIA

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Μαργέτα και Δήμητρα βάζουν τέλος στα σχέδια του γιατρού!

Η δράση στη σειρά «Έρωτας φυγάς» κορυφώνεται και αναμένεται ακόμα να δούμε πολλά.
Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Μαργέτα και Δήμητρα βάζουν τέλος στα σχέδια του γιατρού!

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Χιλιάδες τηλεθεατές έχει καθηλώσει ο Έρωτας Φυγάς, που στα επόμενα επεισόδια του αναμένεται να ανεβάσει την τηλεθέασή του ακόμα περισσότερο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για τη σειρά του Open, αφού θα δούμε την Ελπίδα να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και εξαιτίας της Ευγενίας να δίνει μάχη για τη ζωή της.

Το όλο συμβάν φέρνει πολλές αλλαγές όπως είναι λογικό, αφού ματαιώνεται η φυγή του Μάρκου και της Αλεξάνδρας και όπως είναι λογικό κινδυνεύουν να χαθούν τα πάντα.

Αυτό γιατί ο Ιάσονας ετοιμάζει το απόλυτο σχέδιο του με ένα και μοναδικό στόχο. Να τους απομακρύνει και να τους χωρίσει μία και καλή.

Από κει και πέρα, η Μαργέτα έχει βάλει σκοπό να σώσει τον Στέφανο και με τη βοήθεια της Δήμητρας αυτό γίνεται πραγματικότητα και γλιτώνει από τα χέρια του αδίστακτου γιατρού και τον κρύβουν σε ασφαλέστερο μέρος.

Η Ουρανία, μέρα με τη μέρα παίρνει τη θέση της Μαργέτας στο αρχοντικό, κάνοντας τη ζωή της Γεωργίας και της Βάσως, κόλαση.

Τέλος η Ρηνιώ που θέλει να νιώσει ασφάλεια, ζητά έμπρακτες αποδείξεις από τον Νικόλα που ακόμη δεν έχει ξεχάσει την Άννα. Η Νάντια πάλι, προφασίζεται πρόβλημα υγείας για να φύγει μακριά από τον Μιχάλη.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ

https://youtu.be/7y2B8uImcIg

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Μαργέτα και Δήμητρα βάζουν τέλος στα σχέδια του γιατρού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα