ΑΕΚ

Συναγερμός στην ΑΕΚ! Επιστρέφει με ενοχλήσεις ο Λιβάι Γκαρσία

Ανησυχία έχει προκληθεί στην ΑΕΚ, καθώς ο Λιβάι Γκαρσία επιστρέφει εκτάκτως από το Τριντιντάντ στην Ελλάδα λόγω ενοχλήσεων!
Συναγερμός στην ΑΕΚ! Επιστρέφει με ενοχλήσεις ο Λιβάι Γκαρσία

Νέος συναγερμός στην ΑΕΚ με Λιβάι Γκαρσία!

Ο διεθνής φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, που βρίσκεται σε υποχρεώσεις με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ένωσης πως θα βρίσκεται νωρίς την Τετάρτη (22/11) στην Ελλάδα.

Αυτό συνέβη εξαιτίας ενοχλήσεων που ένιωσε ο ίδιος, οι οποίες φυσικά δεν θα του επιτρέψουν να αγωνιστεί με τα χρώματα της χώρας του.

Ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχει συμβεί, με τις εξετάσεις να είναι εκείνες που θα γνωστοποιήσουν οριστικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο 26χρονος άσος είχε αγωνιστεί στο τελευταίο ημίωρο της ήττας με 3-0 από τις ΗΠΑ για τα προημιτελικά του Nations League, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Τρίτης (21/11).

Η ατυχία λοιπόν του χτυπά για… άλλη μια φορά την πόρτα, καθώς στην πρόσφατη νίκη κόντρα στη Λαμία πέτυχε το πρώτο φετινό του γκολ και πρώτο με τα «κιτρινόμαυρα» μετά τον Απρίλιο και το 4-0 επί του ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Super League.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συναγερμός στην ΑΕΚ! Επιστρέφει με ενοχλήσεις ο Λιβάι Γκαρσία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.