MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Λουκία βάζει τέλος στη Χάιδω κάνοντας σχέση με τον Λυκούργο

Τέλος η Χάιδω στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η γη της ελιάς!
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Λουκία βάζει τέλος στη Χάιδω κάνοντας σχέση με τον Λυκούργο

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια στην Αρεόπολη σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει να συναρπάζει και τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Λουκία βάζει τέλος στη Χάιδω κάνοντας σχέση με τον Λυκούργο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega  η ληστεία στο σπίτι των Βρεττάκων προκαλεί αναστάτωση στην Αρεόπολη και ο Κουράκος αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση.

Η Ιουλία είναι απαρηγόρητη που η Αριάδνη όχι μόνο απέρριψε τη δωρεά της, αλλά στράφηκε ακόμα πιο έντονα εναντίον της. Ο Στάθης παίρνει το μέρος της Αριάδνης και κατηγορεί την Ιουλία ότι για ακόμα μία φορά έκανε επίδειξη της οικονομικής της άνεσης.

Η Χάιδω ανοίγει την καρδιά της στη Μαργαρίτα και της εξομολογείται τον πόνο που νιώθει για τον χωρισμό της με τον Λυκούργο.

Στο μεταξύ, η Αθηνά εκφράζει στην Αμαλία ξεκάθαρα τις αντιρρήσεις της για την παρεμβατικότητά της, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στην Αμαλία. Μια παλιά γνωριμία του Λυκούργου, η Λουκία, έρχεται στην Αρεόπολη και θα ταράξει τα νερά.

Η Δήμητρα και ο Κουράκος εξακολουθούν να κοντράρονται, αλλά αυτός καβγάς θα τους οδηγήσει στα αληθινά τους συναισθήματα. Ο Δημοσθένης βρίσκει στο κλεμμένο χρηματοκιβώτιο τη χειρόγραφη διαθήκη του Ισίδωρου, αλλά ένα απόσπασμά της θα του δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά.

Τέλος, το δείπνο που οργανώνει ο Ισίδωρος γίνεται αφορμή να ξαναβρεθούν ο Λυκούργος και η Χάιδω, αλλά το κλίμα ανάμεσά τους είναι ψυχρό.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τρίτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Η γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Η γη της ελιάς: Αυτό θα είναι το μέλλον του Μιλτιάδη

Η γη της ελιάς: Τέλος Άννα – Πότης – Του ζητά διαζύγιο

Η γη της ελιάς: Τέλος η Αντωνία – Ο Ορέστης σώζει Άννα και Πότη

Η γη της ελιάς: Χαμός με Αθηνά – Αμαλία – Η Αριάδνη δόθηκε για υιοθεσία με υπογραφή της μάνας της

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Λουκία βάζει τέλος στη Χάιδω κάνοντας σχέση με τον Λυκούργο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα