MEDIA

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Κυπριανή αποκαλύπτει τον προδότη του πύργου

Η Κυπριανή βάζει τέλος σε ένα μεγάλο μυστικό - Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Μάγισσα
Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Κυπριανή αποκαλύπτει τον προδότη του πύργου

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα αποτελεί την πιο ξεχωριστή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Η σειρά του ΑΝΤ1 σαρώνει στην τηλεθέαση και ετοιμάζεται για νέες συναρπαστικές εξελίξεις.

Στη συνέχεια της σειράς, η Κυπριανή αποκαλύπτει τον προδότη του πύργου ανατρέποντας με αυτόν τον τρόπο όλα τα δεδομένα προκαλώντας παράλληλα μπαράζ εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Κυπριανή αποκαλύπτει τον προδότη του πύργου

Στο μέλλον της σειράς, ο Αντρέι θα μάθει κάτι για τον Τζανέτο που θα τον αναστατώσει, ενώ η Κυπριανή καταφέρνει να αποκαλύψει τον προδότη του πύργου της.

Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο οδηγείται σε αδιέξοδο. Ο Φρίξος είναι σίγουρος πως το καινούριο όραμα της Θεοφανώς είναι σωστό και μ’ έναν ανέλπιστο σύμμαχο στο πλευρό τους, αποφασίζουν να ξεσκεπάσουν τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους.

Την ίδια ώρα, η κοπέλα επιστρέφει στον πύργο, περνώντας δεύτερη ανάκριση για τα οράματα της, αυτή τη φορά απ’ την οικογένεια των Λασκαραίων καθώς η Μεταξία είναι βέβαιη πως εκείνη σκότωσε το μωρό της.

Τα νέα διαδίδονται γρήγορα σε όλο τον πύργο. Κάποιοι την πιστεύουν, άλλοι την θεωρούν απατεώνισσα και κάποιοι δεν μπορούν να δώσουν καμία εξήγηση.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τρίτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Η Μάγισσα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Τέλος ο Μάρκος και η Θεοφανώ-Αυτός είναι ο νέος της σύμμαχος!

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος απογοητεύει ξανά τη Θεοφανώ με τον χειρότερο τρόπο

Η Μάγισσα: Οι Λασκαραίοι στριμώχνουν άγρια τη Θεοφανώ

Η Μάγισσα: Ο Πετρούνης σε κίνδυνο από την ίδια του την οικογένεια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Κυπριανή αποκαλύπτει τον προδότη του πύργου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα