ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παναθηναϊκός έφερε Ναζ Μήτρου Λονγκ στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός πήρε Ναζ Μήτρου Λονγκ εξαιτίας του Παναθηναϊκού. Οι εγχώριοι τίτλοι πρέπει να μείνουν στον Πειραιά, γι’ αυτό και η συγκεκριμένη μεταγραφή από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Ο Παναθηναϊκός έφερε Ναζ Μήτρου Λονγκ στον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι όπως πέρυσι. Κι αν ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έδειξε ποτέ του πως το υποτιμά στις δηλώσεις του, στις κινήσεις αυτό φάνηκε. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν οχυρωμένος για τα παιχνίδια της Basket League και η επίσημη πια απόκτηση του Ναζ Μήτρου Λονγκ σπεύδει να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Ο λόγος του ανδρός είναι σημαντικός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον τιμάει στο ακέραιο. Κυρίως επειδή δεν μένει έρμαιο σε όσα μπορεί να έχει πει στο παρελθόν. Το αναφέραμε και τις προάλλες. Είναι, τρόπον τινά, μαγκιά του που το παραδέχτηκε πως η ομάδα του χρειάζεται παίκτες για να βγει ομαλά και νορμάλ η σεζόν. Ο προπονητής του Ολυμπιακού βέβαια, δείχνει πως έχει και ξεκάθαρο τοπίο στο μυαλό του για το «τι» και το «πως».

Αρχικά, αυτό που είπε δεν θα πάρει παίκτες απλώς για να πάρει, με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ισχύει και με το παραπάνω. Διότι, ο Ολυμπιακός παίρνει τον Ναζ Μήτρου Λονγκ για το πρωτάθλημα. Ο Ελληνοκαναδός point guard θα πάρει άμεσα ελληνικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει πως θα λογίζεται ως Έλληνας για τα παιχνίδια της Basket League. Εκεί όπου σε σχέση με τον αντίπαλό του το έλλειμα ήταν ξεκάθαρο από το καλοκαίρι.

Διότι, ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι γέμισε την ελληνική του φαρέτρα με τις αποκτήσεις των Μήτογλου, Σλούκα και Παπαπέτρου για την πρώτη γραμμή, ενώ έβαλε στο ρόστερ του και τους Αντετοκούνμπο. Μωραιτη, τη στιγμή που είχε και τον Λευτέρη Μαντζούκα. Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός πρέπει να κόβει κάθε φορά δύο παίκτες! Έναν μόνιμα κι έναν εκ περιτροπής. Αν έρχονταν δύο ξένοι, ο Πετρούσεφ κι ένας ακόμα, θα είχε τέσσερις ξένους. Τώρα, σε περίπτωση απόκτησης του Πετρούσεφ, τρεις.

Η απόκτηση του Μήτρου Λονγκ με κάθε επισημότητα δίνει ένα τέλος σε αυτό. Ο Ολυμπιακός εκτός από έναν έξτρα παίκτη στα παιχνίδια της Euroleague, ενισχύεται με έναν ρολίστα και για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Εκεί όπου μετά την ήττα στο ΣΕΦ έχει μειονέκτημα σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου. Τα πολλά guard του «τριφυλλιού» μετά την απόκτηση και του Ναν έπρεπε να βρουν απάντηση. Πιθανώς, βρήκαν…

Η ανακοίνωση του Ναζ Μήτρου Λονγκ από τον Ολυμπιακό

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός έφερε Ναζ Μήτρου Λονγκ στον Ολυμπιακό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…