MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτός πυροβολεί τον Μαθιό κατά τη διάρκεια της μεταγωγής

Δολοφονική επίθεση θα δεχτεί ο Μαθιός στη συνέχεια της σειράς Σασμός.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτός πυροβολεί τον Μαθιό κατά τη διάρκεια της μεταγωγής

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές εξελίξεις θα έχει ο Σασμός στη συνέχεια καθώς η δολοφονία του Λάζαρου από τους Σταματάκηδες θέτει τον Μαθιό ξανά ως στόχο των Βρουλάκηδων.

Καθώς η Βασιλική μαθαίνει κάτι που της αλλάζει τη ζωή, η σειρά του Alpha περιπλέκεται κι άλλο με τη βεντέτα να είναι χειρότερη από ποτέ.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Δολοφονική επίθεση στον Μαθιό

Ανδρέας και Τηλέμαχος διψούν για εκδίκηση μετά τον φόνο του Λάζαρου. Η Βασιλική η οποία είναι αυτή που ευθύνεται για το φονικό βλέπει τον Μαθιό να θυσιάζεται για να την προστατέψει. Ο Μαθιός θα ομολογήσει ψευδώς ότι αυτός είναι ο φονιάς καθώς ξέρει ότι η Βασιλική είναι έγκυος στο παιδί του.

Από τη στιγμή που ο Μαθιός συλλαμβάνεται η Καλλιόπη τρέμει για τον γιο της καθώς πιστεύει ότι ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος θα του επιτεθούν στη φυλακή. Το ίδιο πιστεύει και η αστυνομία και τα μέτρα της αστυνομίας παίρνονται με τον Σταματάκη να φυλάγεται μέρα και νύκτα.

Οι φόβοι όλων θα αποδειχτούν αληθινοί. Ο Αντρέας παίρνει πληροφορίες από την αστυνομία και με τη βοήθεια του Τηλέμαχου και άλλων συγγενών του Λάζαρου ετοιμάζουν το χτύπημά τους.

Ένας ξάδερφος του Λάζαρου διαφεύγει της προσοχής της αστυνομίας και κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του Μαθιού βγάζει όπλο, τον σημαδεύει και πυροβολεί. Η Ντίνα όμως που βρίσκεται δίπλα πέφτει μπροστά από τον Μαθιό και τρώει αυτή τη σφαίρα. Όλοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και ιδιαίτερα ο Μαθιός.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τέλος η εργένικη ζωή για τον Τόλη!

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Χαμός με Αλεξάνδρα και Απόστολο για τον Δημητρό

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Δωροθέα δέχεται την πιο ανήθικη πρόταση από γυναίκα μυστήριο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτός πυροβολεί τον Μαθιό κατά τη διάρκεια της μεταγωγής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα