ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ξανά στα πιτς ο Λιβάι Γκαρσία; Πόσα ματς έχει παίξει ως τώρα και πόσα λεπτά

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει απουσιάσει σε παραπάνω από τα μισά παιχνίδια που έχει δώσει η ΑΕΚ έως τώρα!
ΑΕΚ: Ξανά στα πιτς ο Λιβάι Γκαρσία; Πόσα ματς έχει παίξει ως τώρα και πόσα λεπτά

Πάνω λοιπόν που ο Ματίας Αλμέιδα ευελπιστούσε να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες της ΑΕΚ, το νέο πρόβλημα του Λιβάι Γκαρσία που επέστρεψε εκτάκτως από την αποστολή του Τρινιντάντ και Τομπάγκο σήμανε συναγερμό!

Το μυστήριο γύρω από το νέο τραυματισμό του δημιουργεί ερωτήματα για το αν υπάρχουν ευθύνες, με τον 26χρονο φορ να κινδυνεύει να χάσει και άλλο χρόνο ενεργού συμμετοχής.

Μάλιστα, η σημερινή ημέρα (23/11) θεωρείται η πλέον καθοριστική, καθώς αναμένεται να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Όλα αυτά, ενώ την προσεχή Κυριακή ξεκινά ένας ακόμα αγωνιστικός γολγοθάς για τους «κιτρινόμαυρους», με οκτώ αγώνες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων.

Φυσικά, στην Ένωση δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται πως θα στερηθούν ξανά την υπηρεσιών του, μιας και τη φετινή σεζόν τα παιχνίδια στα οποία απουσίασε είναι πλέον περισσότερα από εκείνα που αγωνίστηκε.

Ο Λιβάι έχει παίξει σ’ όλα κι όλα 8 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης (συνολικά 519 λεπτά σε 19 αγώνες που έχει δώσει η ΑΕΚ), ενώ σκόραρε για πρώτη φορά στο παιχνίδι με τη Λαμία μόλις πριν δύο εβδομάδες. Παράλληλα, μετρά μόνο δύο 90λεπτα, στα προκριματικά του Αυγούστου κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου είχε και τη μοναδική ασίστ ως τώρα.

Πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος την περσινή σεζόν αποτέλεσε το σημείο αναφοράς στην πορεία για το νταμπλ, καθώς κατάφερε να αγωνιστεί συνολικά σε 37 παιχνίδια (2.697 λεπτά) και έμεινε έξω σε μόλις 6 από αυτά, μετρώντας 18 γκολ και 7 ασίστ.

Έτσι, το«όχι» στα εκατομμύρια της Λανς να αποτελεί ένα μεγάλο ρίσκο, αν αναλογιστεί κανείς τα έως σήμερα πεπραγμένα του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ξανά στα πιτς ο Λιβάι Γκαρσία; Πόσα ματς έχει παίξει ως τώρα και πόσα λεπτά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.