ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: VAR manager από χώρα που δεν έχει VAR, σύμβουλος επαγγελματικής χωρίς επαγγελματική, αρχιδιαιτητής που κάνει guest, υπεύθυνος παρατηρητών που δεν τον έχει δει κανείς!

Like here nowhere. Visit Greece!  Τα... νησιά Κέιμαν της διαιτητικής Ευρώπης! YOLO!
Διαιτησία: VAR manager από χώρα που δεν έχει VAR, σύμβουλος επαγγελματικής χωρίς επαγγελματική, αρχιδιαιτητής που κάνει guest, υπεύθυνος παρατηρητών που δεν τον έχει δει κανείς!

Διαιτησία για το βιβλίο Guinness! Λεφτά υπάρχουν και τα «καίνε» όρθια μάλιστα! Πληρώνoνται άνθρωποι χωρίς αντικείμενο, προσλαμβάνονται άλλοι χωρίς να έχουν γνώση του αντικειμένου και κάποιοι χωρίς καν να έρχονται στην Ελλάδα!

Ο θεσμός της διαιτησίας έχει επί 12μηνης βάσης, έχει τον μήνα που θρέφει τους άλλους 11!

Τόσο η ΕΠΟ όσο και η Stoiximan Super League «καίνε» τα λεφτά τους, πληρώνοντας ανθρώπους που είτε δεν έχουν αντικείμενο εργασίας, είτε δεν τον γνωρίζουν καθόλου. Για να μην αναφερθούμε στους… guest και σε εκεινους που δεν τους έχουμε δει ακόμα στο πρόσωπο!

Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Σύμβουλος για την επαγγελματική διαιτησία (για όσο ακόμα τουλάχιστον). Επαγγελματική διαιτησία δεν έχουμε, αλλά έχουν σύμβουλο! Θα κάνουμε καποια στιγμή αλλά προβληματίζει το νόμισμα που θα πληρώνονται οι ρέφερι, αφού δεν αποκλείεται όταν υλοποιηθεί, να έχει καταργηθεί και το ευρώ. Πρώτα πήραν τις κάλτσες και μετά θα ψάξουν το κοστούμι για να τις συνδιάσουν! Και έτσι γίνεται.

Φριτζ Στούχλικ. Αυστριακός ο κύριος. Σύμβουλος (όχι που δεν θα είχε η ΕΠΟ) για τους παρατηρητές διαιτησίας στην επιτροπή της ΚΕΔ. Τον οποίο δεν τον έχουμε δει στο πρόσωπο και λογικά δεν υπάρχει ουτε φωτογραφία από την Ελλάδα!

Πίτερ Φρόιντφελντ. Ο αντικαταστάτης του Μπένετ και επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας. Προσλήφθηκε στις αρχές Οκτωβρίου. Έχουν περάσει κοντά δύο μήνες και έχει μείνει στην Ελλάδα τρία ολόκληρα βράδια! Να ζητήσει εκτός έδρας και οδοιπορικά! Στο πρόσφατο σεμινάριο, αν και στην Ελλάδα καίγονται σπίτια και ο κ@λος μας (το τελευταίο μην το κόψεις admin),  δεν εμφανίστηκε ούτε μέσω βίντεοκλήσης! Σπίτι για όταν και αν το αποφασίσει έχει πάντως. Θα μείνει εκεί που έμενε ο προκάτοχος του. Προφανώς και θα τρέχει

Kαι επειδή… γλυκάκι δεν βγάλαμε. Λιφ Λίντμπεργκ. Ήρθε μια φορά, τα πήρε και έρχεται ξανά. Υποψήφιος αντικαταστάτης του Ζοάο Καπέλα που ο ΠΑΟΚ τον έχει «τελειωμένο» και θα τελειώσει. Αναβαθμισμένος ο Πορτογάλος στο πρόσφατο σεμινάριο, αλλά ο «κερατάς» το μαθαίνει τελευταίος! Θα πληρώνουμε και VAR manager από χώρα (Σουηδία) που δεν έχει VAR.

Like here nowhere! Που θα βρείτε καλύτερα; Πετσέτα, σαγιονάρα και αντιλιακό να φέρουν. Γιατί οπως έχουν πει και οι Locomonto, δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα!

Έχει και παρακάτω όμως, δεν μπορεί. Κουράγιο αδέρφια και νικάμε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: VAR manager από χώρα που δεν έχει VAR, σύμβουλος επαγγελματικής χωρίς επαγγελματική, αρχιδιαιτητής που κάνει guest, υπεύθυνος παρατηρητών που δεν τον έχει δει κανείς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!