ΚΑΙΡΟΣ

Ο Σάκης Αρναούτογλου επιβεβαίωσε τους φόβους – Έρχονται και χιόνια!

«Βόμβα» από τον Σάκη Αρναούτογλου – Έρχονται χιόνια
Ο Σάκης Αρναούτογλου επιβεβαίωσε τους φόβους – Έρχονται και χιόνια!

Ο Νοέμβριος ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και με τον πιο ομαλό τρόπο σύμφωνα με όσα προέβλεψε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο γνωστός μετεωρολόγος της ΕΡΤ, ο καιρός χαλάει το επόμενο χρονικό διάστημα, αρχής γενομένης από το αύριο Σάββατο (25/11) ενώ θα κάνουν σιγά σιγά την εμφάνιση τους και τα πρώτα χιόνια.

Μάλιστα, σε πολλές περιοχές από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής, οι άνεμοι γυρνούν σε ισχυρούς βοριάδες, που θα ρίξουν τη θερμοκρασία έως και 15 βαθμούς.

Ο Σάκης Αρναούτογλου επιβεβαίωσε τους φόβους – Έρχονται και χιόνια!

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά του νομού Θεσ/νικης και Χαλκιδικής τις βραδινές ώρες του Σαββάτου ενώ αντίστοιχο θα είναι το σκηνικό και στον Έβρο.

Ειδικότερα για τον ακριτικό νομό, χιόνια θα κάνουν την εμφάνιση τους στις περιοχές με υψόμετρο πάνω από τα 200 μ. ενώ στα πιο πεδινά αναμένεται χιονόνερο που θα εναλλάσσεται με βροχή.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε πως θα επικρατήσουν πολύ ισχυροί νοτιάδες, έως και 9 μποφόρ, με κατά τόπους μπόρες και καταιγίδες, που θα εκδηλωθούν αργά το απόγευμα και μέχρι νωρίς το βράδυ.

Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, όπως σημείωσε σε ανάρτηση του στα social media ο Σάκης Αρναούτογλου, ο σφοδρός και παγερός Βαρδάρης θα ρίξει τη θερμοκρασία μέσα σε μόλις 8 ώρες, έως και 14 βαθμούς.

Στο ίδιο μήκος κύματος όμως κινείται και η  Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία η οποία και ανακοίνωσε ότι θα έχουμε έντονη επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τα παραπάνω.

Η πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται να γίνει αισθητή από το Σάββατο το βράδυ και κυρίως την Κυριακή, οπότε θα υποχωρήσει κατά 8 με 10 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και 4 με 6 βαθμούς Κελσίου στις υπόλοιπες περιοχές.

Δείτε τα όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σάκης Αρναούτογλου επιβεβαίωσε τους φόβους – Έρχονται και χιόνια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.