ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ιωαννίδης έκανε πλάκα σε Φαν Ντάικ και Σαλιμπά και τον πήγε για μπύρες ο Μπράμπετς

Πώς τα φέρνει καμία φορά η ποδοσφαιρική μοίρα.
Ο Ιωαννίδης έκανε πλάκα σε Φαν Ντάικ και Σαλιμπά και τον πήγε για μπύρες ο Μπράμπετς

Ο Ιωαννίδης έκανε πλάκα σε Φαν Ντάικ και Σαλιμπά με την Εθνική Ομάδα και τον πήγε για… μπύρες ο Μπράμπετς του Άρη που ήταν απροσπέλαστος.

Ο Φώτης Ιωαννίδης περνά περίοδο φόρμας, έχοντας κάνει μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης να επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους, ήδη από τον Ιανουάριο.

Βέβαια ακόμα δεν έχει έρθει ανάλογη πρόταση στον Παναθηναϊκό, με το ποσό που οι πράσινοι αξιώνουν για το νεαρό Έλληνα επιθετικό.

Η Άιντραχτ που έχει κάνει την πιο… χειροπιαστή πρόταση που έχει ο Γιάννης Αλαφούζος στα χέρια του, δεν δίνει πάνω από οκτώ εκατ. ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να μην το συζητάει καν.

Ο Ιωαννίδης έκανε πλάκα σε Φαν Ντάικ και Σαλιμπά και τον πήγε για μπύρες ο Μπράμπετς

Ειδικά με τις εμφανίσεις που κάνει ο Ιωαννίδης στην Ευρώπη, με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ομάδα, έχει κάνει πολλούς να στρέψουν τα βλέμματα πάνω του.

Όμως πως τα φέρνει καμία φορά η ποδοσφαιρική μοίρα και ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης κατάφερε να βάλει δύσκολα σε Φαν Ντάικ και τον Σαλιμπά στα παιχνίδια της Ελλάδας με Ολλανδία και Γαλλία, δεν κατάφερε να νικήσει τον πολύ καλό Γιακούμπ Μπράμπετς του Άρη.

Ο 31χρονος Τσέχος είχε τέσσερις κερδισμένες μονομαχίες στο έδαφος και μία στον αέρα (σε έξι και τρεις προσπάθειες αντίστοιχα), τέσσερα τάκλιν, τρεις επεμβάσεις, 65 επαφές με τη μπάλα και 87% ευστοχία στις πάσες του (46/53) ενώ έκανε και οκτώ μακρινές μπαλιές εκ των οποίων οι τέσσερις βρήκαν τον στόχο.

Διαβάστε επίσης:

Aν ο Αλαφούζος θέλει 15 μύρια για τον Ιωαννίδη, για Μορόν πόσα να ζητήσει ο Καρυπίδης!

Ο Μπρινιόλι κρέμασε ξανά τον Παναθηναϊκό και ο Άρης πανηγύρισε την πρώτη νίκη σε ντέρμπι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ιωαννίδης έκανε πλάκα σε Φαν Ντάικ και Σαλιμπά και τον πήγε για μπύρες ο Μπράμπετς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.