ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κορδόν: Ο στρατός του Ισπανού που δουλεύει 24/7 για να του βρίσκει παίκτες

Πώς λειτουργεί και που βρίσκεται.
Κορδόν: Ο στρατός του Ισπανού που δουλεύει 24/7 για να του βρίσκει παίκτες

Κορδόν: Ο στρατός του Ισπανού που δουλεύει 24/7 για να του βρίσκει παίκτες για τον Ολυμπιακό.

Όταν συμφώνησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να δώσει τα… κλειδιά για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού στον Αντόνιο Κορδόν, ήξερε πως την ώρα που έβαζε ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής την υπογραφή του, την ίδια ώρα «υπέγραφαν» μαζί του και οι άνθρωποι του δικτύου Κορδόν.

Ο Αντόνιο Κορδόν δεν είναι τυχαία περίπτωση καθώς θεωρείται ένας από τους καλύτερους αθλητικούς διευθυντές στην Ευρώπη.

Κορδόν: Ο στρατός του Ισπανού που δουλεύει 24/7 για να του βρίσκει παίκτες

Ο Ισπανός, εκτός των άμεσων συνεργατών του, έχει επίσης αναπτύξει δίκτυο συνεργατών σε Ισπανία, Πορτογαλία, Αγγλία, Γαλλία, Βραζιλία, Αργεντινή (σ.σ. ακόμα και την Κίνα) οι οποίοι τον ενημερώνουν συνεχώς για τα «ευρήματά» τους.

Από το δίκτυο της Αργεντινής του Αντόνιο Κορδόν προήλθαν οι μεταγραφές των νεαρών Αργεντίνων Σαντιάγκο Έσε (21) και Φρανσίσκο Ορτέγκα (24). Το δίκτυο αυτό ήταν και το πιο ενεργό στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού όπου έφτασε οι άμεσοι συνεργάτες του Κορδόν (Χοσέ Ιγνάσιο Ναβάρο) να συζητούν με πάνω από δέκα σκάουτς την ημέρα.

Στο πλαίσιο των συνεργατών αυτών (σ.σ. των άμεσων) θα εμπλακεί και ο Πέδρο Άλβες, μόλις επιβεβαιωθεί η συμφωνία του Πορτογάλου με τους ερυθρόλευκους για να αναλάβει αθλητικός διευθυντής στους ερυθρόλευκους, με supervisor τον Αντόνιο Κορδόν.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Και όμως στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό πιο επιδραστικός παίκτης του Ολυμπιακού δεν ήταν ο Φορτούνης

Βαγγέλης Μαρινάκης: Δεν το πίστευαν όταν τους είπε ποια τα άμεσα σχέδια του στο ποδόσφαιρο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορδόν: Ο στρατός του Ισπανού που δουλεύει 24/7 για να του βρίσκει παίκτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.