ΑΕΛ

Ιταλικές «σειρήνες» για Μασούρα

Παίζει δυνατά για Ιταλία ο μπακ-χαφ της Λάρισας
Ιταλικές «σειρήνες» για Μασούρα

Εντύπωση είχαν προκαλέσει τα όσα αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες ο Αλέξης Κούγιας, για την υπόθεση του Μασούρα και την πρόταση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρεται όμως σήμερα στην έντυπη έκδοση του Sportime και συγκεκριμένα στην στήλη «Κακίες», ο Έλληνας παίκτης έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Serie A.

Μάλιστα τονίζεται ότι στην ιταλική τηλεόραση έχει γίνει ήδη αναφορά για τον ταλαντούχο παίκτη και φαίνεται ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές για την μεταγραφή του στο Καμπιονάτο, από τους μάνατζερ που τρέχουν το όλο εγχείρημα.

Σίγουρα αυτή είναι μία προοπτική που ενδιαφέρει και τον παίκτη και την ΑΕΛ, αφού σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί, το κόστος δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμα και τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιταλικές «σειρήνες» για Μασούρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.