ΑΕΚ

Απίστευτες εκπλήξεις στην 11άδα της ΑΕΚ από τον Αλμέιδα!

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπράιτον σε σούπερ κρίσιμο ματς και ο Αλμέιδα κατεβάζει την ομάδα του με αρκετές εκπλήξεις! Στον πάγκο ο Αραούχο!
Απίστευτες εκπλήξεις στην 11άδα της ΑΕΚ από τον Αλμέιδα!

Η ΑΕΚ δίνει σούπερ κρίσιμο ματς για τη συνέχεια της στο Europa League. Η Μπράιτον είναι ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που θα μπορούσε να έχει σε ένα do or die παιχνίδι. Εκπρόσωπος της Premier League, κάπου εκεί θα έπρεπε να τελειώνει η συζήτηση για την αποστολή της ομάδας του Αλμέιδα. Η Ελλάδα φέτος μπορεί να έχει δύο νίκες απέναντι στους Άγγλους (η Ένωση στο Μπράιτον, ο Ολυμπιακός με τη Γουέστ Χαμ) αλλά οποιαδήποτε σύγκριση των δύο ποδοσφαιρικών κόσμων είναι μάλλον άτοπη.

Η ΑΕΚ είχε αρκετά ζητήματα στην προετοιμασία της, με τον Λιβάι Γκαρσία να είναι εκτός. Καθόλου καλό αυτό. Εκτός αγώνα με τραυματισμό και ο Γιόνσον, βασική επιλογή για τα χαφ. Το θετικό για τον Αλμέιδα πως μπήκε ο Αραούχο.  

Οι σκέψεις για την 11άδα ήταν πολλές για τον Αλμέιδα πριν τη σέντρα. Γνωρίζει πως η Μπράιτον είναι ομάδα που δεν πρέπει να βρει χώρους. Η ένταση που παίζουν οι ομάδες στην Αγγλία είναι διαφορετική σε σχέση, σχεδόν, με όλες τις υπόλοιπες Λίγκες στον κόσμο.

Ο προπονητής της Ένωσης επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τον Αραούχο, όπως είχατε διαβάσει από το Sportime, μια και οι προπονήσεις που είχε κάνει ήταν δύο. Βασικός και πάλι ο Μάνταλος, ο Πινέδα θα είναι στον άξονα και στην κορυφή ο Τσούμπερ, όπως και στα Γιάννενα.

Βασικός και ο Ρότα, μια και ο Σιντιμπέ είχε αγωνιστεί στα Γιάννενα και ο Αλμέιδα δε δίνει στο Γάλλο δεύτερο σερί παιχνίδι σε 4 ημέρες! Εκτός έμεινε και ο Γαλανόπουλος, που έχει ίωση.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Πινέδα, Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ.

Στον πάγκο είναι οι Αθανασιάδης, Γκίνης, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιντιμπέ, Αραούχο, Ελίασον, Πόνσε, Πισάρο.

Η 11άδα της Μπράιτον: Βερμπρούγκεν, Ίγκορ, Ντανκ, Ζοάο Πέδρο, Γκίλμουρ, Γκρος, Μιτόμα, Αντίνγκρα, Φέργκιουσον, Γκίλμουρ, Χίνσελγουντ.

Στον πάγκο είναι οι Στιλ, ΜακΓκιλ, Μίλνερ, Νταχούντ, Μπαλέμπα, Μπουονανότε, Χίντσι, Τσουσάν, Τζάκσον, Κάβανα, Ντούφους.

 

 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτες εκπλήξεις στην 11άδα της ΑΕΚ από τον Αλμέιδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).