ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Λάθος Αταμάν! Ο Σλούκας ήταν στον πάγκο στο τέλος

Ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε να μην είναι ο Κώστας Σλούκας στο παρκέ στο φινάλε με την Παρτιζάν και ο Παναθηναϊκός το πλήρωσε.
Παναθηναϊκός: Λάθος Αταμάν! Ο Σλούκας ήταν στον πάγκο στο τέλος

Δικό του παιχνίδι έχασε ο Παναθηναϊκός. Το λάθος του Εργκίν Αταμάν ήταν που ο Κώστας Σλούκας έμεινε στον πάγκο τα τελευταία λεπτά. Η Παρτιζάν κέρδισε στην παράταση, έχοντας επιβιώσει από το πουθενά στην κανονική διάρκεια.

Τρεις παρατάσεις στη Euroleague, ισάριθμες ήττες για τον Παναθηναϊκό. Μόνο που αυτή τη φορά ήταν λίγο διαφορετική η ιστορία. Ασχέτως αν το αποτέλεσμα στο τέλος δεν άλλαξε σε σχέση με τα άλλα. Ο Παναθηναϊκός είχε προβάδισμα και μάλιστα ισχυρό για αρκετή ώρα στην 4η περίοδο. Αυτό που είχε να κάνει, ήταν να το διαχειριστεί.

Κι αν ο Ναν και ο Γκραντ έβαζαν μερικά απίθανα καλάθια, ο Κώστας Σλούκας ήταν στον πάγκο. Ο άνθρωπος που θα μπορούσε ν ελέγξει τον ρυθμό και να κοντρολάρει το παιχνίδι για την ομάδα του, δεν χρησιμοποιήθηκε στο φινάλε. Κι ας μην ήταν καλός μέχρι εκείνο το σημείο.

Λάθος του Τούρκου προπονητή, ο οποίος θεώρησε πως θα πάρει ένα μεγάλο διπλό με τους παίκτες που εκείνη την ώρα έμοιαζαν περισσότερο «ζεστοί».

«Φώναζε» από μακριά πως έπρεπε να είναι εντός του παιχνιδιού κι ας μην ήταν προβληματική η εικόνα. Ο Παναθηναϊκός ήθελε κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή και δεν το είχε στο παρκέ. Λάθος αναμφίβολα του Αταμάν. Το ότι τον επανάφερε δε στην παράταση, ήταν σαν αν το παραδέχτηκε. Σπάνια προπονητές δεν συνεχίζουν στην παράταση με αυτούς που τελειώνουν την κανονική διάρκεια.

Φταίει μόνο αυτό; Ασφαλώς και όχι. Δεν χρειάζεται ένας παίκτης για να γίνουν τα αυτονόητα σε μια ομάδα που έχει διψήφιο προβάδισμα στην 4η περίοδο. Διότι, ο Παναθηναϊκός είχε το παιχνίδι στα χέρια του και το άφησε να του γλιστρήσει.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Λάθος Αταμάν! Ο Σλούκας ήταν στον πάγκο στο τέλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.