ΠΑΟΚ

Viral αντιδράσεις Γερμανού μέσα από την κερκίδα της Άιντραχτ – Αποθέωση για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του (vid)

Μοναδικές αντιδράσεις φίλου της Άιντραχτ μέσα από την κερκίδα - Αποθέωση για τον ΠΑΟΚ
Viral αντιδράσεις Γερμανού μέσα από την κερκίδα της Άιντραχτ – Αποθέωση για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του (vid)

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα με 1-2 από την έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, εξασφάλισε την πρωτιά του 7ου ομίλου του UEFA Europa Conference League και άφησε τους Γερμανούς με το στόμα ανοιχτό!

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός Γερμανού φιλάθλου των γηπεδούχων που χάρισε ορισμένες viral αντιδράσεις μέσα από την κερκίδα του Deutsche Bank Park.

Τόσο το τέρμα του Τόμας Κεντζιόρα όσο και το νικητήριο από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στεναχώρησαν τον φίλο της ομάδας της Bundesliga που είχε όμως να πει τα καλύτερα λόγια για τον δικέφαλο του Βορρά.

Παράλληλα, αποθέωσε και τον κόσμο του ΠΑΟΚ που κατά χιλιάδες βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Φρανκφούρτης ενώ τόνισε πως οι οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα έπρεπε να φιλοξενήσουν τους φίλους των ασπρόμαυρων με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίστηκαν οι ίδιοι στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το video με τις επικές αντιδράσεις του Γερμανού:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Viral αντιδράσεις Γερμανού μέσα από την κερκίδα της Άιντραχτ – Αποθέωση για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.