ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Βόλος – Ολυμπιακός: Αν είναι πέναλτι, είναι και κόκκινη! Γι’ αυτό αποβλήθηκε ο Ρέτσος (vid)

O Βόλος προηγείται με πέναλτι και ο Ολυμπιακός μένει και με 10 στο Πανθεσσαλικό. Γιατί αποβλήθηκε ο Ρέτσος.
Βόλος – Ολυμπιακός: Αν είναι πέναλτι, είναι και κόκκινη! Γι’ αυτό αποβλήθηκε ο Ρέτσος (vid)

Βόλος – Ολυμπιακός: Πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και στα αποδυτήρια από το 19′ o Ρέτσος!

Ακόμα δεν έχει ξυπνήσει από τον μεσοβδομαδο… εφιάλτη στην Γερμανία ο Ολυμπιακός. Επιστροφή στην Super League, αλλά ο Ολυμπιακός το συνεχίζει από εκεί που το άφησε κόντρα στην Φράιμπουργκ!

Πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος προηγείται με πέναλτι και ο Ολυμπιακός μένει με 10 ποδοσφαιριστές!

Ο Γκαρσία έβαλε πλάτη τον Ρέτσο, βγαίνοντας «μάτι» με τον Πασχαλάκη, ο αμυντικός του Ολυμπιακού τον ανέτρεψε εντός της περιοχής και μέσω VAR (Γκορτσίλας) o Παπαπέτρου καταλόγισε πέναλτι. Μπορεί η επαφή ψηλά να είναι light, ωστόσο ο Ρέτσος βρίσκει και χαμηλά τον παίκτη του Βόλου, επαφή που προκαλεί την ανατροπή αφού ο Γκαρσία χάνει την ισορροπία του.

Ο Ρέτσος αντικανονικά στερεί από τον αντίπαλο μια προφανή ευκαιρία για να σκοράρει, γι αυτό και ο διεθνής ρέφερι του έβγαλε χωρίς δεύτερη σκέψη και την κόκκινη κάρτα!

Ο Ρέτσος αποβάλλεται επειδή δεν κάνει προσπαθεια να παίξει τη μπάλα. Σε μια τέτοια περίπτωση θα έβλεπε την κίτρινη κάρτα. Ο κανονισμός επιτρέπει την διπλή τιμωρία (πέναλτι και κόκκινη) μόνο στις περιπτώσεις που ο αμυνόμενος σπρώχνει/τραβάει/ανατρέπει τον αντίπαλο χωρίς καμία διάθεση να μαρκάρει για τη μπάλα.

O Παχαλάκης απέκρουσε την εκτέλεση του Μωραϊτη, αλλά με δεύτερη προσπάθεια ο φορ των «κυανέρυθρων» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος – Ολυμπιακός: Αν είναι πέναλτι, είναι και κόκκινη! Γι’ αυτό αποβλήθηκε ο Ρέτσος (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!