ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Έξαλλος ο κόσμος με τις γραμμές στα οφσάιντ και τις πασούλες στο φινάλε

Έξαλλοι και οι χρήστες του Twitter με τις γραμμές του οφσάιντ στο Βόλος - Ολυμπιακός, αλλά και τις πασούλες λίγο πριν το φινάλε.
Ολυμπιακός: Έξαλλος ο κόσμος με τις γραμμές στα οφσάιντ και τις πασούλες στο φινάλε

«Χαμός» επικράτησε στο Βόλος – Ολυμπιακός, με το ματς να διακόπτεται στο 2-2 και τις δύο ομάδες να επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο και να παίζουν… πασούλες.

Μετά το γκολ του Ελ Κααμπί που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ξεκίνησε μεγάλη ένταση στις εξέδρες, με την αστυνομία να απαντάει με χρήση δακρυγόνων.

Οι παίκτες των δύο ομάδων αφού αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια, επέστρεψαν μετά από αρκετά λεπτά, όμως μόνο για τα τυπικά ξεκίνησε και πάλι το ματς.

Οι γραμμές του οφσάιντ, αλλά και οι πασούλες στο φινάλε, έφεραν την οργή του κόσμου και στα Social Media, με τους χρήστες του Twitter να απορούν με όλα όσα γίνονται.

Δείτε χαρακτηριστικά…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Έξαλλος ο κόσμος με τις γραμμές στα οφσάιντ και τις πασούλες στο φινάλε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.