ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σαν να ήταν πρώτη φορά κανονικός προπονητής Ολυμπιακού ο Μαρτίνεθ στον πάγκο

Κρίμα για τον ίδιο να... μην είχε καταλάβει τόσο καιρό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ που βρίσκεται.
Ολυμπιακός: Σαν να ήταν πρώτη φορά κανονικός προπονητής Ολυμπιακού ο Μαρτίνεθ στον πάγκο

Ολυμπιακός: Σαν να ήταν πρώτη φορά κανονικός προπονητής Ολυμπιακού ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ περνά δύσκολες ώρες στον πάγκο του Ολυμπιακού, όπου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κοούτσαρε τελευταία φορά παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τον Βόλο εκτός έδρας.

Και όμως, στο παιχνίδι αυτό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδειχνε σαν κανονικός προπονητής του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Σαν να ήταν πρώτη φορά κανονικός προπονητής Ολυμπιακού ο Μαρτίνεθ στον πάγκο

Για να εξηγήσουμε τι εννοούμε. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έως πριν την κρίση στην σχέση του με τον Ολυμπιακό, δηλαδή πριν τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης (2-4) και με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία (5-0) ήταν φυσικά ένας κανονικός προπονητής αλλά σου έβγαζε την εικόνα του ανθρώπου που δεν θα… πεθάνει κιόλας αν δεν πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός.

Τώρα, στο παιχνίδι με τον Βόλο, έδειχνε να ζει τον αγώνα από το πρώτο δευτερόλεπτο, να κοιτά το ρολόι του συνεχώς, να επιδιώκει να κάνει αλλαγές, να αλλάζει πράγματα.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Σαν να ήταν πρώτη φορά κανονικός προπονητής Ολυμπιακού ο Μαρτίνεθ στον πάγκο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.