MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ασπασία μαθαίνει το σχέδιο του Δημοσθένη για την Ξένια

Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν με τον Δημοσθένη και την Ασπασία στη σειρά Η γη της ελιάς.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ασπασία μαθαίνει το σχέδιο του Δημοσθένη για την Ξένια

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συναρπάζει με τις ανατροπές και τα όσα συμβαίνουν στη Μάνη μεταξύ των πρωταγωνιστών. Τα σχέδια του Δημοσθένη με την Ξένια θα αποκαλυφθούν σοκάροντας την Ασπασία την ώρα που ο Φίλιππος κινδυνεύει στο στρατό.

Η σειρά του Mega συνεχίζεται το ίδιο καθηλωτική και στην τρίτη σεζόν της σημειώνοντας υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση κάθε μέρα.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ασπασία σοκάρεται με το σχέδιο του Δημοσθένη

Οι προσπάθειες του Λυκούργου να απαλλάξει τον Φίλιππο από τη φυλακή στον στρατό, πέφτουν στο κενό και η οικογένεια Στεφανέα περνά μεγάλη αγωνία. Ο Ισίδωρος προσπαθεί, αλλά δεν φαίνεται να καταφέρνει να πείσει την Αριάδνη να δεχτεί την Ιουλία. Της δίνει όμως το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων και της εξηγεί την ιδιαίτερη σημασία που έχει για την οικογένεια. Η Ξένια παίρνει τηλέφωνο ανώνυμα την Ασπασία και της αποκαλύπτει τη σχέση του Δημοσθένη μαζί της.

Με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη στο σχολείο της μικρής Αγγελικής, ο Μάνος και η Μαρίνα τη μαλώνουν, αλλά μαθαίνουν ότι έχει βάλει το χέρι της η Αμαλία η οποία την ξεσηκώνει. Έτσι, ο Μάνος αποφασίζει να μιλήσει στη γυναίκα του πατέρα του και για πρώτη φορά έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση μαζί της. Η Χάιδω κάνει παράπονα στον Λυκούργο για τη Λουκία, ενώ η Ασπασία πηγαίνει στην Καλαμάτα, βρίσκει την Ξένια και μόλις αντιλαμβάνεται το σχέδιο του Δημοσθένη σοκάρεται.

Δείτε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο λοχίας βάζει τέλος στον Φίλιππο μετά τη μπουνιά

Αποκλειστικό! Εκεί εργάζεται πλέον ο Πέτρος Φιλιππίδης!

Οικονόμου για Παναθηναϊκό στον ΣΚΑΪ: Αιώνιος πρωταθλητής μόνο ο Ολυμπιακός (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ασπασία μαθαίνει το σχέδιο του Δημοσθένη για την Ξένια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα